Cauta

Celia s-a maritat cu binecuvantarea lui Costi Ionita, fostul iubit

Cununia religioasa si petrecerea a avut loc in comuna Ghelari, din Hunedoara, de la care n-a lipsit Costi Ionita, actualul ocrotitor al carierei artistice a miresei.

Celia si-a comandat superba rochie din Australia

Sambata, Celia s-a casatorit religios cu Ardeli, australian de origine romana, intr-o frumoasa biserica ortodoxa din comuna Ghelari, judetul Hunedoara. Evenimentul a avut loc la trei luni dupa cununia civila. Celia si Ardeli au avut doua perechi de nasi si trei domnisoare de onoare. Pentru slujba religioasa, podeaua bisericii ortodoxe a fost acoperita cu zeci de scaune albe, preluand astfel din traditia ceremoniilor catolice de peste hotare, in care invitatii asista la eveniment asezati de o parte si de alta a covorului rosu ce duce spre altar.

Costi Ionita, alaturi de Celia si Ardeli

Interesant este ca la ceremonie a participat si Costi Ionita, cel care astazi se ocupa de cariera muzicala a Celei, pe numele ei Cristina Ioana Solcan. In urma cu cativa ani se specula ca Celia si Costi ar fi fost chiar iubiti, relatia lor depasind cu mult statutul de colaboratori.

Mirii au sosit la biserica intr-o decapotabila de epoca

Cert este ca astazi Costi Ionita este producatorul si compozitorul miresei si cei doi se declara foarte buni prieteni. „Ii doresc Celiei tot binele din lume, Dumnezeu sa ii binecuvanteze casatoria si sa aiba parte de copii frumosi, de multumire si implinire sufleteasca. Fie ca Dumnezeu sa le lumineze sufletele si inimile, iar Celia si sotul ei sa nu se certe niciodata, sa se iubesca mult, divin si curat…

Costi Ionita s-a distrat pana dimineata la nunta Celiei

Celia a fost norocoasa si l-a gasit iar azi se uneste cu el prin sfanta taina a casatoriei. Ce poti sa-ti doresti mai mult”, a declarat cu generozitate, pentru WOWBiz, Costi Ionita. Cei peste 300 de invitati ai mirilor au petrecut dupa cununia regligioasa la un conac din Hunedoara, unde se pot tine nunti in aer liber.

Ultimele stiri

  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Exit mobile version