AcasăMONDENCântăreaţa de muzică populară care a fost admisă la 5 facultăți. Cine...

Cântăreaţa de muzică populară care a fost admisă la 5 facultăți. Cine este Anamaria Pteancu

O adolescentă din Satu Mare, absolventă a Liceului de Arte „Aurel Popp”, a fost admisă la 5 facultăți din țară. Anamaria Pteancu este şi o interpretă de muzică populară.

Ea a susţinut examen de admitere la aceste instuţii din învăţământul superior.

La ce facultăţi a fost admisă Anamaria Pteancu?

Cele cinci facultăți la care a intrat tânăra sătmăreancă sunt Academia Națională de Muzică Gheorghe Dima din Cluj Napoca, respectiv la Facultatea de Interpretare Muzicală, specializara Artele Spectacolului Muzical(regie) și Facultatea Teoretică, specializarea muzică.

Cea de-a treia facultate la care Anamaria a fost admisă este Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș Balyai din Cluj Napoca, Facultatea de Istorie și Filosofie, specializarea Etnologie tot din cadrul Universității Babeș Balyai din Cluj Napoca și, de asemenea, a promovat și examentul de admitere a Facultății de Istorie din București.

Unde va învăţa cântăreaţa?

Anamaria Pteancu s-a şi decis, între timp, unde va învăţa. Nu la una, ci la două facultăţi: la Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș Balyai din Cluj Napoca, dar și la specializarea Artele Spectacolului muzical, din cadrul Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj Napoca.

Conform presei locale, presasm.ro, cântăreaţa de muzică populară este și foarte talentată, fiind invitată la diverse emisiuni și festivaluri.

author avatar
Andrei Ștefan