AcasăMONDENCântăreața Alina Sorescu, primele declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu! „M-am ținut...

Cântăreața Alina Sorescu, primele declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu! „M-am ținut departe de scandaluri”

Cântăreața Alina Sorescu, primele declarații despre divorț! „M-am ținut departe de scandaluri” (sursa foto: Facebook/Alina Sorescu)

Alina Sorescu și soțul ei, Alexandru Ciucu, au format, ani la rând, unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Mai nou, după ce s-a aflat în presă despre faptul că divorțează, cântăreața a ales să le transmită fanilor, cât și cunoscuților un mesaj.

E vorba despre o primă reacție pe acest subiect, venită sub forma unei postări pe o rețea de socializare. În care Alina Sorescu confirmă practic vestea, alegând, însă, să facă și unele mențiuni pe care le consideră a fi importante.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri”, și-a început Alina mesajul transmis marți seară, pe pagina sa de Facebook.

Alina Sorescu: „La începutul anului am introdus acțiunea de divorț”

Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanța a procesului”, continuă cântăreața în vârstă de 35 de ani.

Totodată, Alina a ales să le mulțumească părinților săi, care o sprijină în această perioadă. „Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a mai transmis Alina Sorescu.

Cântăreața – care are un atelier de muzică denumit „Picii lu’ Soreasca” – și Alexandru Ciucu – al cărui nume este cunoscut în sfera fashion-ului autohton drept designer de costume masculine – s-au căsătorit în urmă cu aproape 12 ani. Mai exact în 2010. Cei doi sunt părinții a două fetițe – Carolina, în vârstă de 8 ani, și Raisa, în vârstă de 6 ani.