AcasăMONDENCând și unde se vor cununa religios Simona Halep și Toni Iuruc....

Când și unde se vor cununa religios Simona Halep și Toni Iuruc. Petrecerea, într-o locație de vis!

simona halep

Simona Halep și Toni Iuruc vor păși spre altar în această toamnă, la un an de la cununia civilă. Cei doi se vor căsători religios pe 13 noiembrie, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Sinaia.

Cununia religioasă va fi oficiată pe timpul zilei, iar seara va avea loc petrecerea la Cazinoul Sinaia, acolo unde s-a căsătorit și fostul principe Nicolae cu Alina-Maria de Roumanie.

Simona Halep și Toni Iuruc, nuntă la Sinaia

Cel care a dezvăluit data nunții este chiar viitorul mire, omul de afaceri Toni Iuruc.

„În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată”, a anunțat Toni Iuruc, potrivit Fanatik, care anunță că data aleasă este 13 noiembrie.

Simona Halep, semifinalistă la Wimbledon în ultima săptămână, va participa la fericitul eveniment după încheierea sezonului competițional 2022.

Simona Halep face nunta la finalul sezonului competițional

Se anunță un eveniment fastuos, peste cel de la ceremonia civilă de pe 15 septembrie 2021, de la Constanța. În plus, cununia religioasă de la finalul anului va închide cercul petrecerilor dedicate pentru nunta dintre Simona Halep și Toni Iuruc.

Simona ține cont de superstiții și ar fi vrut să meargă în fața altarului tot în septembrie, considerată o lună care aduce noroc în căsătorie, perfectă pentru a începe o familie.

Însă, planurile s-au schimbat, probabil din cauza calendarului competițional, așa că a fixat data nunții după încheierea ultimului Grand Slam din acest an, US Open (29 august – 11 septembrie).

author avatar
Andreea Vlad
332 afisari

6 COMENTARII

  1. Simona a abandonat titlu de prima doamna a tenisului pentru titlu de a treia doamna Iuruc ! Sa fie fericita !

  2. Bai ciurukule, fa-i 2-3 copii de xerox si la machidoanka asta tam-pita, iar apoi o lasi cu ochii in soare, cum ar veni !! Hai, ca a 3-a oara o sa fie cu noroc, o sa vezi tu, bai agariciule ord-inar !! Ha ha ha 🙂 Bai, speram sa faceti virusul ala nou, sa deveniti si voi niste maim-utze ne-bune, ca deja e plin pe acolo, la voi in tz-igan-imea din Bukale !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger