AcasăMONDENCand nu se afla in fata camerelor de filmat, Mihai Petre este...

Cand nu se afla in fata camerelor de filmat, Mihai Petre este complet schimbat: Ce surpriza i-a pregatit sotiei!

Desi majoritatea concurentilor de la “Romanii au talent” recunosc ca cel mai tare se tem de Mihai Petre, se pare ca juratul nu este nici pe departe tipul dur care pare la o prima vedere. In prezenta sotiei sale, vedeta de la Pro se schimba complet, fiind un barbat sensibil si romantic.

De 8 Martie, Mihai Petre, juratul show-ului “Romanii au Talent”, si-a surprins sotia cu o calatorie la Paris, prima lor vacanta fara fiica lor, Catinca, nascuta la sfarsitul anului 2012.

Dupa o perioada foarte aglomerata, cu filmari, dar si multe competitii de dans, Mihai Petre si Elwira, mama fetitei lui, au plecat pentru doua zile in capitala Frantei.

“A fost prima noastra vacanta fara Catinca, de asta a fost si asa scurta. Am ales Parisul pentru ca e un oras care ne place amandurora si se potrivea perfect cu conceptul de 8 Martie. Ne-am plimbat de dimineata pana seara, asta si pentru ca vremea a fost extraordinara, asa ca acum suntem gata sa o luam de la capat. Inca putin si incep live-urile de la ‘Romanii au Talent’, iar in paralel eu si Elwira avem de organizat o competitie de dans in aceasta primavara!”, a povestit Mihai Petre, citat de romaniiautalent.protv.ro.

Foto: romaniiautalent.protv.ro

author avatar
Alina Costache