AcasăMONDENCadoul special primit de Sandra Izbașa, de Crăciun! A fost cerută de...

Cadoul special primit de Sandra Izbașa, de Crăciun! A fost cerută de soție!

Cadoul special primit de Sandra Izbașa, de Crăciun! A fost cerută de soție! (sursa foto: Facebook)

Sărbătorile de iarnă din acest an au și căpătat o însemnătate și mai specială pentru dubla campioană olimpică la gimnastică, grație surprizei pe care i-a pregătit-o Răzvan, iubitul ei! Sandra Izbașa a primit, de Crăciun, inelul de logodnă.

Toată numai un zâmbet, mărturie stând fotografiile postate pe pagina sa de Instagram, Sandra Izbașa (30 de ani) a ales să le împărtășească fanilor momentul deosebit din viața ei și a alesului inimii sale, Răzvan Bănică, actor şi nepot al celebrului artist Ştefan Bănică Jr.
Începând prin a mărturisi că a spus ”Da!” cererii în căsătorie, Sandra a dat ”din casă” și câteva detalii ce țin de momentul special pregătit de iubitul său, cu privire la acest episod deosebit din viața oricărei perechi de îndrăgostiți.

”Emoție, candoare, curaj și umor”

sursa foto: captură Instagram/Sandra Izbașa

<<„DA !” Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică ! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil !>> , a scris, între altele, Sandra Izbașa, pe pagina sa de pe rețeaua de socializare amintită.

Despre relația celor doi tineri s-a aflat în urmă cu doar câteva luni. Chiar și așa, ce dovadă mai bună că iubirea nu ține cont de detalii cum sunt cele de natură temporală, decât frumoasa surpriză de care a avut parte fosta campioană de gimnastică, actualmente antrenoare! Răzvan Bănică este actor la Teatrul Nottara, semn că împărtășește pasiunea pentru sfera artistică a unchiului său, Ștefan Bănică Jr.