AcasăMONDENBucurie mare în familia fostului principe Nicolae! A dat vestea cea mare...

Bucurie mare în familia fostului principe Nicolae! A dat vestea cea mare în ajun de ziua lui

principele nicolaeBucurie mare în familia fostului principe Nicolae! A dat vestea cea mare în ajun de ziua lui

Nepotul regelui Mihai I, fostul principe Nicolae, va deveni tată din nou. Soția sa, Alina Binder, este însărcinată cu al doilea copil.

Cuplul, care mai are o fetiță, își vor întâmpina cel de-al doilea copil în primăvara anului viitor. Vestea a fost dată pe rețelele sociale, acolo unde nepotul Regelui Mihai împărtășește cu fanii Familiei Regale toate momentele speciale din viața sa.

În postarea publicată pe Facebook, urmăritorii săi s-au putut bucura și de prima imagine cu burtica de gravidă a Alinei Binder.

„În ajunul serbării Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții. Nimic fără Dumnezeu”, este mesajul transmis.

foto Facebook

Va fi însă al treilea copil pentru fostul principe Nicolae. Acesta mai are un copil dintr-o relație pasageră, pe care l-a recunoscut după mult timp de la naștere.

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder au devenit părinți pentru prima dată anul trecut, în luna noiembrie, atunci când a venit pe lume micuța Maria-Alexandra.

author avatar
Andreea Vlad
463 afisari

10 COMENTARII

  1. Pana si lucratorii asiatici vorbesc mai bine romaneste ca acest fost principe!?!ce deserviciu i-a facut aseara Realitatea!

  2. Care principe? Este nepotul cetățeanului român decedat Mihai, fără nume de familie. Chiar dacă tronul României ar mai fi disponibil si chiar dacă am neglija abdicarea regelui si consideră valida constituția din acele timpuri, nepotul este si el un simplu cetatean
    Art. 34. – Puterile constitutionale ale Regelui sunt ereditare in linie coboritoare directa si legitima a Majestatii Sale Regelui Carol I de Hohenzollern Sigmaringen, din barbat in barbat prin ordinul de primogenitura si cu excluziunea perpetua a femeilor si coboritorilor lor.

    Conectați deci sa mai vorbiți de acesti cetățeni.
    Vorbiti mai bine de furtul celor 42 de tablouri din patrimoniul României.

    https://kimbellart.org/collection/ap-197705

  3. Popoule exasperat , asa te-a mintit Raionu ? Citeste in Cotidianul .ro , 21 dec.2017 , articol de Ioana Radu : ” CINCI PASI PENTRU REINSTAURAREA MONARHIEI „.

  4. La multi ani , Maiestate ! Cu sanatate , noroc si de popor iubit ! (Nu , nu e vorba de Duda ci de Printul Nicolae al Romaniei).

  5. Ai dreptate imbecil anonim. Un pas deja l-am facut. Ne-am obisnuit cu un pușcăriaș de calitate, unul care a tepuit MBNA. Acum este tatăl liberalilor.
    Din pacate nu are calitatea fonfanitului si o sa ajungă in pușcărie din nou.
    E greu sa furi 42 tablouri pictate de maeștrii si să te plângă o țară ca mori de foame.
    E greu sa tradezi tara, să o dai pe mâna rusilor, să abdici, să recuperezi ceea ce ai cedat, ceea ce ai avut si ceea ce n-ai avut. Oare cat o fi platit ca să ajungă la aceasta perfecțiune? Probabil mult dacă inventariem bunurile guvernanților din acea perioadă.

    Dacă nu ati înțeles la ce servește link ul din mesajul meu precedent dragul meu slugoi specializat in rețele sociale, uitați -vă bine la tablou. Este un El Greco din patrimoniul României scos ilegal din țară și vândut de cel decorat cu ordinul pobeda cu diamante de catre Stalin.
    Sunt curios ce firmituri cad de la masa familiei Duda ca să îți țină aprinsă vigilența?

  6. Eu, n-am trait in „regalitate”, nu stiu(nu ni s-a spus), deci, nu judec. Dar, am voie sa intreb. Am vazut zilele trecute , un film romanesc, despre marele razboi, in care Regina Maria a avut o replica senzationala, spun eu. Cand i s-a prezentat situatia dramatica a tarii, redusa la o fasie de Moldova si i s-a sugerat ca ar fi bine sa plece in strainatate, replica ei a fost hotarata „…. raman aici si mor odata cu TARA” (sper ca am reprodus exact). Vin acum si intreb. Oare unii (nu spun cine, persoane simandicoase, vorba nemuritorului ILC), de ce n-au procedat la fel ??? S-or fi gandit, nu s-or fi gandit, nu stiu. Stiu doar ca N-AU FACUT-O. Iar, noi, ca-n versuri „bucurosi le-om duce toate”, le-am duuuus….

  7. Dacă Alexandru Ioan Cuza, care a făurit Statul roman modern, ar fi fost încoronat rege as fi fost primul sustinator al monarhiei. Însă pentru o familie de venetici și urmașii lor, veniți în tara numani pentru cașcaval, în jurul căreia s-a țesut o mulțime de legende doar pentru a justifica guvernarea romanilor de către străini, nu pot sa le „ofer” decât un scuipat în frunte. Numai alogenii, hoții care vor să-și salveze averile furate și romanii cu suflet de sluga mai au acum ” revelații” monarhiste. Hai SIKTIR!

    • Gica , iar te-ai c.cat in poteca , intemeietorii Romaniei moderne raman tot Carol si Ferdinand . Hai SIKTIR !

  8. Exasperat , Popol si Gica contra sistemului este troll-ul stalinist de pe malul stang al Nistrului CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL zis KOSTEA AMORE SUGIUK , el a postat cu pseudonime diferite conform instructiunilor primite de la Raion . Este o zdreanta mancurta , un futevant care haleste non-stop polonice cu k.kat in National pentru un pumn de copeici . Nu posteaza , nema hleb , mitilic si mahoarca , nu apuca ghiocelul !

  9. Bai neam de slugi. Înaintașii voștri i-au pupat în cur pe înaintașii veneticilor astora iar voi pupați acum orice cur străin. Se răsucesc în morminte țăranii căzuți eroic pe câmpurile de bătălie pentru Tara, cei împușcați în anul 1907 și muncitorii morți în 1933.Dar pe voi, ca și pe venetici și alogeni, nu v-a durut niciodată de „talpa tarii”. Pe voi v-a interesat ce este de furat din tara asta. Voi sunteți urmașii greco-bulgarimii de care vorbea Eminescu, ai Fanarului și străinătății de care nu mai putea, atunci și acum, sa trăiască romanul la el în tara, asa cum spunea tot Marele Poet al Neamului. Cozile dracu de topor ce sunteți.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger