AcasăMONDENBrigitte Sfat, declaratie soc: “Pentru mine Ilie a murit”

Brigitte Sfat, declaratie soc: “Pentru mine Ilie a murit”

Au avut o nunta extraordinara despre care s-a vorbit mult timp in lumea buna a Bucurestiului, insa numai Brigitte Sfat stia ce e in sufletul sau in momentul casatoriei.

Cu trei zile inainte de casatorie, Ilie Nastase a primit un mesaj de la o admiratoare in care ii spunea ca il iubeste enorm.

Daca pe moment a incercat sa-si ascunda suferinta, o data ce s-au casatorit, bruneta a incercat sa puna in ordine lucrurile. Si-a dat seama ca totul se intamplase din cauza ei, pentru ca se neglijase asa ca a  hotarat ca trebuie sa-si recapete frumusetea.

„Cu trei zile inainte de nunta am vazut un mesaj in care o domnisoara ii spunea lui Ilie ca il iubeste mult de tot. Ilie mi-a spus ca nu a fost mai mult decat un flirt telefonic, pentru ca eu il neglijasem, pentru ca eu stateam cu muncitorii la Academie. Am ajuns in situatia in care m-am lasat pe mine. Devenisem o femeie cu fundul mare, o ratusca, devenisem femeia-barbat. Pentru mine Ilie a murit atunci. Am suferit foarte mult. Am fost eu de vina. Calitatea nevestei este sa suporte barbatul cu toate toanele si defectele. El cand a acceptat ca eu sa ii fiu iubita, el a acceptat mult mai multe lucruri grave din trecutul meu, decat un mesaj pe care l-am gasit eu. Cel mai important lucru pentru mine este cum ma vede pe mine Ilie. Trebuie sa recladesc imaginea mea in fata lui Ilie: am incercat sa ma reconstruiesc ca femeie. Am incercat sa imi recastig feminitatea. Am vazut ca el a fost alaturi de mine la aceasta operatie. Intrasem in panica si am crezut ca el si-a schimbat sentimentele fata de mine. Asa ca am legatura cu medicii din Germania si am plecat sa ma operez”, a povestit Brigitte Sfat in emisiunea Wowbiz de la Kanal D.

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu