AcasăMONDENBrigitte Sfat a DEZVALUIT data nuntii cu Ilie Nastase!

Brigitte Sfat a DEZVALUIT data nuntii cu Ilie Nastase!

Cu toate ca de curand declarau ca nu stiu cand va avea loc marele eveniment, invitata in platoul unei emisiuni TV, Brigitte Sfat a dezvaluit in direct ca, impreuna cu fostul tenismen roman, Ilie Nastase, a stabilit data nuntii.

„Nunta va avea loc in data de 2 noiembrie, la Poiana Brasov. Vom avea minimum 300 de invitati”, a spus Brigitte Sfat, in timpul emisiunii “La Maruta”.

Acum, ca data nuntii este atat de aproape, Brigitte si Ilie trebuie sa se ocupe de detaliile. Astfel, peste doua saptamani, cei doi vor incepe sa-si caute tinutele pentru ziua cea mare, atat rochia de mireasa a brunetei, cat si costumul de ginere al fostului tenismen.

Viitoarea mireasa a mai spus ca dupa ce se incheie agitatia cu nunta lui Victor Slav si a Biancai Dragusanu, invita echipa emisiunii „La Maruta” sa o ajute cu pregatirile pentru nunta. Inclusiv sa isi aleaga rochia de mireasa.

Ilie Nastase s-a decis sa se casatoreasca pentru a patra oara, dupa trei ani de „mariaj de proba”. Ilie Nastase si Brigitte Sfat au spus “Da” in fata ofiterului de stare civila pe 17 iunie, in cadrul unei ceremonii la care au participat doar apropiati ai celor doi.

Foto: rtv.net

author avatar
Alina Costache