AcasăMONDENBrigitte Pastramă, în conflict cu un renumit brand de lux. Acuzată că...

Brigitte Pastramă, în conflict cu un renumit brand de lux. Acuzată că a vândut produse contrafăcute!

brigitte pastramaBrigitte Pastramă, în conflict cu un renumit brand de lux. I se cer daune uriașe!

Florin și Brigitte Pastramă ar fi produs prejudicii de imagine brandului Louis Vuitton după ce au comercializat măști de protecție inscripționate ilegal cu sigla sa. Reprezentanții companiei franceze i-au anunțat pe polițiștii români că vor să obțină daune.

Măștile se vindeau pe un site dedicat și au beneficiat de multă expunere pe rețelele sociale, dar și în emisiunile de televiziune în care era invidată fosta soție a lui Ilie Năstase.

Conform gandul.ro, avocații companiei franceze i-au anunțat pe anchetatorii din România că vor solicita daune soților Pastramă, după finalizarea anchetei.

A vândut măști de protecție contrafăcute

În vara anului 2021, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 2 au constatat, în urma unei percheziții domiciliare, că produsele pe care Brigitte Pastramă le comercializa erau inscripționate neautorizat cu logo-urile unor branduri precum Gucci, Chanel sau Louis Vuitton.

Compania Louis Vuitton a finalizat expertiza şi ar fi anunţat că se constituie parte civilă în proces. Produsele, care erau niște falsuri, au fost confiscate de oamenii legii, iar soții Pastramă au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile.

author avatar
Andreea Vlad
581 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce-ati asteptata de la niste ti.. pardon rrro…da, da, da, ???? Sloganul ”hai la baba sa te faca de deochi”, a fost doar putin modificat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger