AcasăMONDENBrigitte Bardot își organizează înmormântarea. Dezvăluiri cutremurătoare!

Brigitte Bardot își organizează înmormântarea. Dezvăluiri cutremurătoare!

Brigitte Bardot

Brigitte Bardot și-a pregătit singură mormântul. Primul mare sex-simbol al industriei cinematografice a vorbit despre perspectiva morții sale. Mărturisirile sale sunt cutremurătoare!

Nu va exista nicio statuie, niciun cavou, cu atât mai puțin un mausoleu după modelul altor vedete cum ar fi Elvis, potrivit revistei Point de Vue. Actrița franceză, în vârstă de 85 de ani, care și-a dobândit rangul de baroană ca urmare a mariajelor sale vrea ca totul va fi cât se poate de simplu, scrie Le Point, citând revista franceză.

Brigitte Bardot a dat ultimele instrucțiuni legate de mormântul modest pe care și-l dorește: „Numele meu, data mea de naștere, data morții mele. O mică cruce din lemn. Nimic altceva. Așa cum am făcut pentru câinii, pisicile, caii și motanii mei cărora mă voi alătura”.

Nu va exista niciun fel de referire la viața ei, la cariera sa de actriță sau la lupta sa pentru protecția animalelor. Și cu atât mai puțin vreun monument funerar grandios din marmură sau altceva.

„A fi înhumat nu înseamnă a fi îngropat în beton. Cuvintele își au sensul lor. Vă asigur însă că nu sunt pregătită să mor, dar atunci când se va întâmpla, îmi doresc o reîntoarcere în țărână, la esențial. Nu e nimic mai frumos”, a mai spus Brigitte Bardot.

A încercat să-și ia viața de 4 ori

Cunoscută drept una din cele mai frumoase femei ale tuturor timpurilor, simbol etern al frumuseții feminine, Brigitte Bardot a avut glorie și noroc cu carul, dar s-a luptat toată tinerețea cu o boală cumplită: depresia severă. Aceasta a încercat să-și ia viața de cel puțin patru ori și singură recunoaște că este un miracol faptul că trăiește încă.

Se pare că prima tentativă de suicid a lui Brigitte Bardot s-a întâmplat pe când aceasta avea doar 16 ani. Avea o relație cu regizorul Roger Vadim, cu șase ani mai în vârstă ca ea. Cei doi au început o aventură toridă, dar când idila a fost descoperită de părinții fetei, niște parizieni înstăriți, aceștia și-au amenințat fiica că o mută la liceu în Anglia. Devastată, actrița, la vremea aceea doar model, și-a băgat capul în cuptor, dar a fost descoperită la timp de părinți.

Brigitte a încercat de asemenea să-și ia viața la 25 de ani, în 1960, la scurtă vreme după ce a adus pe lume un băiețel. A înghițit atunci o cutie de pastile și și-a tăiat venele în luxoasa ei vilă din Franța, dar a fost, din nou, salvată.

author avatar
Andreea Vlad
1.031 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger