AcasăMONDENBREAKING NEWS: Oreste, prins drogat la volan! Oprit în trafic, în Capitală

BREAKING NEWS: Oreste, prins drogat la volan! Oprit în trafic, în Capitală

O informație ajunsă joi, 11 noiembrie, la urechile opiniei publice îl vizează pe Oreste Teodorescu, fostul prezentator de emisiuni de televiziune.

Despre care Antena 3 dezvăluie că ar fi fost prins drogat la volan. Potrivit unor surse din poliție, anunță televiziunea de știri, acesta ar fi fost oprit în trafic, de către polițiștii de la Brigada Rutieră, în data de 2 noiembrie. Adică în urmă cu aproximativ o săptămână.

Șoferul Oreste Teodorescu ar fi fost tras pe dreapta pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei. Și pus să sufle în aparatul Drug Test. Cum rezultatul ar fi fost unul pozitiv, semn că ar fi consumat substanțe interzise, a urmat pasul următor – deplasarea la Institutul de Medicină Legală, în vederea prelevării unei probe de sânge.

În cazul de față a fost demarată o anchetă.

E de menționat că până la acest moment, Oreste Teodorescu nu a reacționat public pe marginea acestei informații.

author avatar
Andrei Coman
1.609 afisari

5 COMENTARII

  1. Poate a luat pastile tramadol sau pe baza de morfina . Folosesc la durerile f mari insuportabile. Nu cred ca un om de eruditia sa isi da in vene sau trage din punga ca la Gara de ND.

  2. Hai,bre,ati descoperit apa calda?Oricine suporta sa se uite la in emisiunile astuia 2 minute putea sa observe cum ochii ii sticleau mai ceva ca bomba atomica.De fapt e un alt sclavete aruncat la gunoi dupa ce si-a facut treaba.

  3. Este un prezentator cu charisma si bun profesionist. Poate urma un tratament medical. Sa speram ca totul va fi bine.

  4. Nici o problema il salveaza aliatii sai catu si plavanul care au aceleasi „preferinte „………

  5. Când a devenit Oreste o țintă? Un scurt exercițiu de memorie ne arată că Oreste era în topul preferințelor progresiștilor, pe când urla, alături de Rareș Bogdan, întru „apararea” „tinerilor frumoși și liberi”, de la tribuna UM Realitatea TV. Ei, între timp, Oreste a terminat Teologia, a realizat ca, într-un avion aflat în picaj, nu găsești nici măcar un amărât de ateu și, evident, si-a schimbat discursul și …perspectiva. De câțiva ani, este invitatul unei emisiuni f cunoscute de pe YouTube, pe teme de credință și spiritualitate. Acum este lesne de înțeles, când s-a transformat Oreste într-o țintă. Dacă trage sau nu pe nas, este un aspect secundar.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger