AcasăMONDENBrad Pitt și Angelina Jolie se confruntă din nou în instanță. Actorul...

Brad Pitt și Angelina Jolie se confruntă din nou în instanță. Actorul îi aduce acuzații grave fostei sale soții

Brad Pitt i-a intentat un nou proces fostei sale soții, Angelina Jolie. La mijloc este domeniul Miraval, din Franța, unde există o plantație cu viță de vie și o afacere cu vinuri.

Actrița „a încercat în mod intenţionat să îl rănească” pe fostul ei soț, Brad Pitt, când a decis să-și vândă pachetul de acțiuni din podgoria lor unui oligarh rus.

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie

Pitt o dă în judecată pe fosta lui soție pentru că și-a vândut partea sa de acțiuni din afacerea cu vinuri de pe domeniul Miraval, pe care cei doi o au din 2008, scrie BBC.

Actorul spune că decizia fostei sale soții de a-și vinde acțiunile unui oligarh rus l-a forțat să se asocieze cu „un străin cu intenții toxice”.

Angelina Jolie nu a răspuns încă public acuzațiilor lui Brad Pitt.

Angelina Jolie și-a vândut partea de afacere unui oligarh rus

Starul american susţine că fosta lui soție „nu a contribuit cu nimic” la succesul afacerii lor cu vinuri de pe domeniul Miraval şi că a afectat reputaţia afacerii, vânzând partea eu către un partener străin.

Când au investit acolo, cei doi au stabilit să nu își vândă niciodată acţiunile fără consimţământul celuilalt.

Amintim că în 2008, cei doi actori americani, care au împreună şase copii, au cumpărat pachetul majoritar de acţiuni în compania care gestionează Chateau Miraval şi podgoria sa din sudul Franţei, unde s-au şi căsătorit în 2014 şi unde au petrecut mai multe vacanţe în familie pe durata relaţiei lor.

author avatar
Andreea Vlad
649 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri