AcasăMONDENBOMBA! Roxana Ionescu si-a gasit sufletul pereche: "El este noul meu iubit!"

BOMBA! Roxana Ionescu si-a gasit sufletul pereche: „El este noul meu iubit!”

Dupa divortul de Laurentiu, Roxana Ionescu nu a mai aparut la bratul unui alt barbat la niciun eveniment monden. Sambata seara, la botezul fetitei lui Catrinel Sandu, „Mama Natura” a lasat audienta fara cuvinte afisandu-se la brat cu Stefan Rebeja, primul ei partener de la „Dansez pentru tine”.

Anul trecut, in luna iunie, Roxana Ionescu s-a despartit de sotul ei, Laurentiu, dupa sase ani de relatie, intr-un mod foarte discret. Dupa ce vestea divortului a iesit la iveala, insa, s-au aflat si cauzele care au facut ca povestea lor de dragoste sa ajunga la final.

Daca initial blonda a crezut ca Laurentiu s-a distantat de ea dupa ce a participat prima data la „Dansez pentru tine”, ulterior „Mama Natura” a aflat ca nu indiferenta l-a facut pe sotul ei sa se distanteze de ea ci sora nasei de cununie.

Dupa separare, Roxana nu a mai iesit cu niciun barbat intr-un cadru oficial, preferand sa-si dedice timpul carierei. Lucrurile par sa se fi schimbat acum si Ionescu sa-si fi gasit din nou dragostea. Ceea ce a uimit pe toata lumea a fost ca cel care a cucerit-o este chiar primul ei partener la „Dansez pentru tine”, Stefan Rebeja, barbatul despre care s-a mai scris ca ar fi indragostit de blondina inca de cand formau un cuplu pe ring.

De curand cei doi au fost surprinsi de paparazzi la un restaurant, iar sambata seara nu s-au mai ferit sa vina impreuna, imbracati la patru ace, la botezul fetitei lui Catrinel Sandu, buna ei prietena.

Intrebata cine este tanarul care o insoteste, Roxana a raspuns simplu: „El este noul meu iubit”, noteaza wowbiz.ro. Nu se stie daca remarca a fost facuta in spirit de gluma, insa au existat persoane prezente la eveniment care au spus ca cei doi s-au tinut de mana, au dansat si s-au privit in ochi ca doi indragostiti, fiind nedezlipiti toata noaptea, potrivit aceleiasi surse.

Foto: wowbiz.ro

author avatar
Alina Costache