AcasăMONDENBomba! Bianca Dragusanu i-a luat locul lui Capatos!

Bomba! Bianca Dragusanu i-a luat locul lui Capatos!

Bianca Dragusanu se declara victima unui scandal monstru pe care l-a pornit luni Adrian Cristea. Roscata a venit in platoul emisiunii Un show pacatos si a inceput sa isi verse nervii pe toti!

A inceput sa tipe la Capatos, spunand ca el este cel care a facut-o de rusine si a decredibilizat-o in fata tuturor, cand de fapt ea a fost cea care i-a adus raiting emisiunii “pacatoase”. Daca este sau nu o regie, iata ca Dan Capatos a intrat marti in direct impreuna cu Bianca Dragusanu.

Se pare ca moderatorul a intalnit-o pe Bianca in parcarea complexului in care ambii locuiesc si a adus-o in emisiune. Insa, s-a intamplat un lucru neasteptat. Bianca si fostul ei sef au facut schimb de roluri. Ea a moderat emisiunea de la pupitrul „Un show pacatos” si a incercat sa-si impuna punctul de vedere.

„Nu ai dreptul sa ma judeci. Iti interzic! Tu dirijezi aceasta emisiune, esti circarul sef. Tu nu meriti aceast scaun. Te dau afara! Faci caterica, fara sa te gandesti ca si eu am suflet !Sunteti toti o gramada de nesimtiti. Esti un nesimtit fara scrupule. Nu meriti acest scaun. Nu se face ce ai facut tu. Trei ani te-am ridicat, ti-am tinut emisiunile. Eu imi cer scuze daca te-am dezamagit pe tine. M-ai pedepsit, este suficient. Chiar am suferit! Si in continuare sufar. Trebuie sa aveti o limita a decentei si a bunului simt. Uite eu am venit in emisiune, gratis. M-ai luat din parcare, eram cu pungile de la mall dupa mine. Imi doresc un gram de respect”, a spus Bianca la „Un show pacatos”.

„Pret de cateva minute am descoperit-o pe Bianca cea veche. S-a schimbat mult. Nu vede padurea de copaci”, a raspuns Capatos. Ea i-a certat pe toti cei aflati in platou dupa care a parasit emisiunea.

author avatar
Andra Nesu