AcasăMONDENBOMBA anului in televiziune: Victor Slav vine la Antena? “Si asa corabia...

BOMBA anului in televiziune: Victor Slav vine la Antena? “Si asa corabia se scufunda acolo!”

Dupa ce mai multe vedete au parasit Pro TV pentru a semna contract cu Antena 1, urmatoare mutare importanta ar putea fi data chiar de Victor Slav, pe care Dan Capatos si-a propus sa il aduca in trustul Intact.

Dupa Horia Brenciu, Jojo, Monica Anghel si Serviciul Roman de Comedie, Victor Slav ar putea fi urmatoarea vedeta a Pro Tv-ului care ar parasi “corabia” pentru a ajunge la Antena 1. Dan Capatos este cel care pregateste transferul anului in televiziune! Realizatorul emisiunii “Un show pacatos”  vrea sa traga sforile pentru ca Victor Slav sa renunte la Pro si sa semneze cu Antena 1. Planul i-a incoltit in minte joi seara, in timp ce vorbea cu Bianca Dragusanu, dezvaluind in direct ce are de gand sa faca.

„Crezi ca Victor Slav ar veni la noi in trust? Acum mi-a venit ideea. Iti povestesc mai multe maine. Eu am vrut sa o aduc si pe Oana Zavoranu, te-am readus si pe tine, aduc pe toata lumea la noi. Si asa corabia se scufunda la el, acolo”, i-a spus Dan Capatos Biancai Dragusanu, joi, la “Un show pacatos”.

author avatar
Alina Costache