AcasăMONDENBolidul de lux i-a purtat noroc! Ce note a luat Selly la...

Bolidul de lux i-a purtat noroc! Ce note a luat Selly la BAC: „Să vă văd ce mai ziceţi”

Selly, cunoscutul vlogger adorat de zeci de mii de tineri, e în culmea fericirii. A luat Bacalaureatul cu niște note de care se poate mândri mult timp de acum încolo.

Selly, pe numele său real Andrei Şelaru, a dezvăluit pe pagina sa de Instagram rezultatele de la Bac imediat cum le-a aflat.

Adolescentul a obținut niște note incredibile. La Limba română a luat 9,50, în timp de la Matematică a fost notat cu 9,60. Cea mai mare notă a obținut-o la Biologie, 9,70. Astfel, media obținută de Selly la Bacalaureat a fost 9.60.

În drepul imaginii cu notele obținute, Selly a scris ca descriere: „Să vă văd ce mai ziceţi. Creier și eu?”, un mesaj adresat probabil celor care îl critică constant pentru acţiunile sale ieșite din comun.

A făcut spectacol la examenul de Bacalaureat

Vloggerul a făcut spectacol înainte de toate probele de la Bacalaureat. Selly a venit, la primele probe la volanul unui Mercedes CLS. Pentru că a fost criticat, însă, de intenauţi că este arogant şi vine la şcoală cu o maşină atât de scumpă, la ultima probă Selly s-a gândit să facă spectacol.

A înlocuit bolidul de lux, în valoare de 80.000 de dolari, cu o Dacia 1310. Nu orice Dacie, ci una tunată, cu un portbagaj care se deschide cu comandă vocală, scrie b1.ro.

author avatar
Andreea Vlad
267 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri