AcasăMONDENBill Gates a aruncat cu banii la nunta fiicei lui. Iată cine...

Bill Gates a aruncat cu banii la nunta fiicei lui. Iată cine este ginerele magnatului din hi-tech! (VIDEO)

bill gates nuntaBill Gates a aruncat cu banii la nunta fiicei lui. Iată cine este ginerele magnatului din hi-tech!

Petrecere mare în familia lui Bill Gates. După ce miliardarul a trecut şi prin momente mai grele, în timpul divorţului de soţia Melinda, iată că a venit şi un moment de sărbătoare pentru magnatul din hi-tech.

Fiica Jennifer Gates, 25 de ani, s-a măritat, sâmbătă, la New York, cu egipteanul Nayel Nassar, de 30 de ani. La eveniment au fost prezenţi atât Melinda Gates, 57 de ani, cât şi miliardarul Microsoft, Bill Gates, 65 de ani. Nunta a costat peste 2 milioane de dolari.

Nunta a fost într-un foişor

Petrecerea de nuntă a avut loc la cort şi într-un foişor de pe proprietatea de 16 milioane $ a familiei Gates din North Salem, New York. Au cântat cei din trupa Coldplay. Pe lista invitaţilor a figurat şi Georgina Bloomberg.

Cununia civilă a avut loc sâmbătă. Invitaţii au sosit la eveniment la ora 15.00 şi la ora 17.30. Peste o sută de barmani şi ospătari au mişunat fără oprire până seara pentru ca celor aproape o mie de invitaţi să nu le lipsească nimic.

A avut 10 domnişoare de onoare

Mireasa a fost înconjurată de 10 domnişoare de onoare, iar mirele a fost răsfăţat de prietenii lui costumaţi la patru ace.

În ciuda faptului că au divorţat după 27 de ani de căsnicie, Bill şi Melinda Gates, care au împărţit 133 miliarde $, au căzut de acord că trebuie să joace în continuare rolul de părinţi ideali pentru Jennifer, Phoebe şi Rory.

author avatar
Andrei Ștefan
489 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger