AcasăMONDENBianca si Victor au ajuns la biserica!

Bianca si Victor au ajuns la biserica!

Duminica, o zi speciala pentru Bianca si Victor! Cei doi indragostiti au pregatit fericitul eveniment pana in cele mai mici detalii, iar astazi sunt impreuna – mai emotionanti ca niciodata – pregatiti sa-si jure iubire vesnica in fata altarului.

Cu putin timp in urma, frumoasa roscata a ajuns la lacasul de cult unde va avea loc ceremonia religioasa. Imbracata intr-o rochie superba, cu un decolteu adanc, Bianca pur si simplu a stralucit. La Biserica Doamna Oltea, din Capitala, a fost astepata cu sufletul la gura de parintii sai, impreuna cu alti invitati de seama.

Din pacate, un detaliu le-a stricat tinerilor fastuoasa nunta. Din cauza ploii abundente, vedeta a avut ceva probleme cu rochita, la coborararea din masina. Domnisoarele de onoare i-au sarit in ajutor, fiind foarte atente ca trena sa nu se murdareasca. Asta nu ar trebui sa o ingrijoreze deloc pe vedeta! Din batrani se spune ca daca ploua in ziua nuntii, mirii vor avea o viata imbelsugata si fericita.

Dupa ce Bianca si Victor vor spune marele “DA”, devenind sot si sotie si in fata lui Dumnezeu, ei vor merge la un complex de lux unde vor petrece cu oaspeti de seama.

author avatar
Anca Murgoci