AcasăMONDENBianca Dragusanu, la gatul lui Dan Capatos: “Ti se pare uman tot...

Bianca Dragusanu, la gatul lui Dan Capatos: “Ti se pare uman tot ce mi-ai facut?”

Invitata in platoul emisiunii realizate de Dan Capatos, Bianca Dragusanu nu doar a vorbit despre perioada grea prin care trece, dar a sarit si la gatul gazdei show-ului, acuzand ca ce i s-a intamplat este inuman.

Sotia lui Victor Slav a vrut sa le raspunda celor care o ataca, motiv pentru care a acceptat invitatia in platoul emisiunii “Un show pacatos”. Roscata l-a luat la rost pe fostul ei coleg, Dan Capatos, pe care-l acuza ca a umilit-o in ultimul hal, prin intermediul show-ului de televiziune pe care-l prezinta.

“Vreau sa stiu daca tu esti realizatorul acestei emisiuni. Tie ti se pare uman tot ce mi s-a intamplat mie aici, in emisiune. Ti se pare deontologic sa faci un pamflet si sa umilesti un om care nu a facut nimic. Vreau sa-mi raspunzi daca e deontologic si uman!”, a intrebat Dragusanu.

Dan Capatos, insa, nu are constiinta incarcata, dupa cum i-a si spus Biancai: “E clar ca ne pozitionam diferit. Eu nu te-am batjocorit si umilit. Eu nu pot fi responsabil pentru vorbele pe care le spun oamenii. Din cate stiu eu, aici nu te-a jignit nimeni. S-a exagerat, s-a facut misto, dar nimic mai mult. Cred ca profesional am fost ok. In ceea ce priveste relatia noastra de prietenie, cred ca s-a exagerat si iti dau oarecum dreptate”.

Bianca Dragusanu, in schimb, nu a fost deloc multumita de raspuns. “Eu am tacut. Am gresit cu ceva pentru ca am tacut? A fost foarte greu, mai ales dupa ce mi s-au adus niste acuzatii foarte grave. Eu le suport pe toate, dar familia mea nu a facut rau nimanui”, a precizat roscata.

author avatar
Alina Costache