AcasăMONDENBianca Dragusanu, inveselita dupa divort de cel mai aprig dusman al sau!

Bianca Dragusanu, inveselita dupa divort de cel mai aprig dusman al sau!

Bianca Dragusanu si-a incept saptamana cu cea mai grea zi din viata sa.  Blondina a divortat luni de sotul sau, Victor Slav.

Si pentru ca nu fusese deajuns ca a semnat divortul ieri, seara la emisiunea Wowbiz a fost pusa la zid de jurnalistul Mircea N. Stoian. Fosti colegi la „Un show pacatos”, Stoian a facut tot felul de afirmatii la adresa vedetei. Tot el a fost si primul care a spus ca mariajul sau cu Victor Slav nu va dura si ca va divorta, si se pare ca a avut dreptate.

Acum cand a vazut-o divortata, jurnalistul nu s-a putut abtine si a mai facut inca o previziune: Bianca se va casatori cu Adrian Cristea. Ba mai mult, Stoian este convins ca va mai exista inca un personaj masculin- Adrian Mutu. Tot luni seara, Stoian a dat-o de gol pe Bianca spunand ca ea se cunoaste destul de bine cu Mutu si ca s-a distrat de minune la Florenta cu el in urma cu ceva timp.

Ei bine, daca cineva s-ar fi asteptat ca Bianca sa plece acasa de la emisiune si sa se puna pe plans, nu a fost deloc asa. Vedeta a declarat ca Stoian a reusit sa o faca sa se simta mai bine si a reusit sa ii alunge pentru moment tristetea provocata de divort.

“Ziua de ieri a fost groaznica pentru mine! Este foarte greu sa treci printr-un divort, mai ales daca il iubesti foarte mult pe omul de care te desparti! Insa, seara, cand am fost invitata la WOWbiz si am avut o confruntare cu Mircea N.Stoian, cel care m-a atacat constant in aceasta perioada, surprinzator, m-am simtit mult mai bine! El a reusit sa ma scoata din starea de tristete in care eram si sa ma faca sa reactionez, sa ma port asa cum o fac eu de obicei, sa fiu mai puternica si sa iau viata in piept de una singura ca intotdeauna!”, a declarat Bianca pentru wowbiz.ro.

author avatar
Andra Nesu