AcasăMONDENBaxter si Scarlatescu au ramas prieteni si dupa Masterchef: “Am mancat niste...

Baxter si Scarlatescu au ramas prieteni si dupa Masterchef: “Am mancat niste carnati facuti de grasanul”

Don Baxter, castigatorul celui de-al treilea loc al competitiei Masterchef, a ramas bun prieten cu chef Catalin Scarlatescu chiar si dupa terminarea concursului Masterchef – Proba celebritatii.

Chiar daca chefii au avut mereu de comentat atunci cand mergea sa isi prezinte farfuria, dar intotdeauna i-au apreciat felul in care gateste carnea de vita, iata ca Don Baxter a ramas prieten cu membrii juriului. Desi Elena Lasconi a fost cea care a castigat marele trofeu Masterchef, iar Pacha Man urmat-o pe podium castigand locul al doilea, a treia pozitie fiind ocupata de Baxter, iata ca el nu le-a purtat pica si chiar si-a petrecut Craciunul in compania unuia dintre jurati, mai exact, in compania chefului Scarlatescu.

Si ca sa le arate si celorlalti cat de tare s-au distrat, Baxter nu s-a putut abtine si a si postat o poza pe o retea de socializare si nu oricum, ci si cu cratita cu carnati, si cu o cutie de Colebil, pastile ii va ajuta pe cei doi sa digere carnea tocata. Semn ca cei do s-au simtit bine si au petrecut pe cinste.

“Am mancat niste carnati facuti de grasanul din imagine… merg excelent cu niste Colibil! Hahaha”, a scris Don Baxter pe pagina sa de Facebook. Poza cantaretului i-a amuzat teribil pe fanii acestuia care i-au apreciat fotografia si au postat numai comentarii amuzante.

author avatar
Andra Nesu