AcasăMONDENAzi e ziua de nastere a Andrei: Maruta i-a facut cea mai...

Azi e ziua de nastere a Andrei: Maruta i-a facut cea mai frumoasa urare posibila!

Dupa cum fanii Andrei stiu deja, pe 23 august e ziua de nastere a preferatei lor. Cantareata implineste, vineri, 27 de ani. Si ce ocazie mai buna pentru sotul ei sa-i faca o superba urare, pe langa traditionalul „La multi ani”!

Inca de dimineata, Catalin s-a apucat de tastat si i-a transmis, si public, prin intermediul contului sau de pe o cunoscuta retea de socializare, un mesaj sotiei sale. Este vorba de o „provocare” pe care i-a adresat-o Andrei, in ziua speciala pentru ea. Nu e vorba de ceva greu de indeplinit, dimpotriva: vrea sa-si vada jumatatea surazand pe tot parcursul zilei in care e sarbatorita de el si de restul familiei. „Azi, am sa te oblig sa zambesti in fiecare secunda, pentru ca acest zambet ne-a adus, candva, impreuna! La multi ani!”, suna mesajul realizatorului „Happy Hour”.

Data de 23 august mai are o insemnatate speciala pentru familia Maruta. Catalin si Andra au devenit sot si sotie, in urma cu cinci ani, chiar de ziua interpretei hitului „inevitabil va fi bine”. In urma cu doi ani si jumatate, in viata lor a aparut micutul David, primul copil al cuplului.