AcasăMONDENAvem confirmarea: România, ţară de LUX. O vacanţă la noi, mai scumpă...

Avem confirmarea: România, ţară de LUX. O vacanţă la noi, mai scumpă decât una în Bali!

Turism sub Covid-19. În premieră, Bali îi expulzează pe turiștii care nu poartă măști

Românii au primit confirmarea: trăiesc într-o ţară de lux. O tânără a demonstrat asta pe TikTok. S-a cazat în Bali cu 23 de euro pe noapte. Acest preț este mai mic decât la multe unități de cazare din România, în perioada aceasta.

Bali este considerată o destinație de lux, fiind o insulă de vis, însă, la capitolul preţuri, nu depăşeşte România.

Femeia, lăudată că a spus adevărul

Tânăra a postat pe TikTok că a plătit 23 de euro, adică în jur de 115 lei pe noapte, într-un resort din Bali, mai puțin decât un român ar putea plăti la el în țară o noapte de cazare la o pensiune.

Românca a primit doar comentarii de laudă pentru idee şi pentru că a spulberat mitul că vacanţele externe, mai ales în insule exotice, sunt scumpe.

Dana Rogoz, vacanţă în Bali

La sfârșitul lunii iulie, Dana Rogoz, soțul ei, Radu Dragomir, Vlad și Lia, copiii lor, dar și băiatul regizorului din altă relație, Barbu, au plecat din România cu destinația Bali. Micuțul Vlad a întâmpinat probleme chiar pe aeroport, a fost îngrijit de medici, iar familia și-a continuat drumul.

În Bali s-au relaxat, au încercat diferite experiențe, au admirat plantațiile de orez, mai mers la mai multe temple și s-au bucurat de întreaga aventură. „Mulțumesc pentru TOT”, scria Dana Rogoz pe Facebook, vizibil fericită.

author avatar
Andrei Ștefan