AcasăMONDENAura Urziceanu renunta la cetatenia romana! Motivul e incredibil!

Aura Urziceanu renunta la cetatenia romana! Motivul e incredibil!

Cantareata de jazz, Aura Urziceanu,  a luat o decizie grea. Traieste de ani buni in Statele Unite asa ca acum renunta la cetatenia romana.

Aura Urziceanu a dat o explicatie simpla si transanta: „romanii sunt rai la suflet, invidiosi, urati, dementi si de o lasitate josnica”.

Totul a pornit dupa ce fostul sau impresar, Radu Musetescu, a acuzat-o ca si-a neglijat sotul, care se zbate intre viata si moarte. Cantareata a rabufnit si a scria pe blogul personal un mesaj care i-a lasat fara cuvinte pe toti cei care o cunosc, potrivit Romania TV.

„Dupa cinci ani de uratenii, rautati si asa cum mi s-au infatisat romanii in majoritate, nu-mi dau nici cea mai mica portita de a-i intelege, admite… dimpotriva! Sunt goi, fara constiinta, fara suflet, fara educatie. Sunt 97-98% rai la suflet, invidiosi, urati, dementi si de o lasitate josnica! Sunt foarte periculosi, ca te aduc in stare sa-i vanezi si sa-i impusti! Tocmai de aceea renunt la cetatenia romana!”, a scris artista pe blog.

Radu Musetescu i-a fost impresar mai bine de noua ani, acesta sustinand ca artista isi neglijeaza complet sotul, care se zbate intre viata si moarte. Si asta nu e prima declaratie denigratoare la adresa cantaretei. Fostul impresar a mai spus ca Aura Urziceanu a fost obligata sa se drogheze pe vremea cand colabora cu celebrul Quincy Jones.

Aura Urziceanu este cea mai cunoscuta interpreta si compozitoare de jazz din Romania. A avut o cariera stralucita in jazz, atat in Rominia, cat si peste hotare, mai ales in SUA, unde locuieste de ani buni.

author avatar
Andra Nesu