AcasăMONDENAtentie, natiune! Vacanta Mare se reuneste! Pregatiti-va de ras!

Atentie, natiune! Vacanta Mare se reuneste! Pregatiti-va de ras!

Radu Pietreanu si Mugur Mihaescu au o veste de zile mari pentru cei care i-au urmarit ani de-a randul! S-au hotarat sa se reuneasca si sa-si reia spectacolule!

Cei doi umoristi au fost invitati luni seara in platoul emisiunii Wowbiz, unde au facut marele anunt.

„Ne-am reunit noi doi, mie imi place. Incercam sa readucem ceva, cum spune Radu, nou in peisajul umorului romanesc. A fost cea mai frumoasa perioada, eram zapaciti rau. Vom avea spectacol pe 8 decembrie la Sala Palatului”, a spus Mugur Mihaescu in emisiunea mondena.

Chiar daca ‘Leana’ a disparut din peisaj, dedicandu-se afacerilor, „Costel” a continuat sa faca parodii alaturi de un prieten pe care s-ar putea sa il aduca si in noul proiect al trupei.

„Si cu o nevasta e greu sa stai 20 de ani, dar cu chelul asta! Spectacolele sunt si pentru nostalgicii care erau fani Crapul si Menumorut, dar si pentru publicul care atunci avea 5-6 ani. Or sa afle cum se distrau parintii lor pe vremea aceea. Eu inca mai sunt pe scena, dar la un nivel mai mic decat Vacanta Mare. Mai cant alaturi de Cristi Pop, mai facem parodii. Cand Mugur a vazut ca lumea urla dupa noi, ca ne vrea, am zis sa ne unim toti. Momentan incepem proiectul in doi, din primavara facem turnee in tara”, a spus Radu Pietreanu.

author avatar
Andra Nesu