AcasăMONDENAsistenta a ramas muta! Oana Lis la "Show Time": "Am citit biblioteci...

Asistenta a ramas muta! Oana Lis la „Show Time”: „Am citit biblioteci intregi!”

Invitata joi seara in emisiunea “Show time”, de pe Antena 2, Oana Lis l-a lasat masca pe moderator atunci cand a declarat ca a terminat doua facultati si ca a citit „biblioteci intregi”.

Deranjata de faptul ca multi o considera “o proasta”, sotia lui Viorel Lis a vrut sa demonstreze ca lucrurile nu stau intocmai. Prilejul sa schimbe parerea lumii s-a ivit la „Show Time”, emisiune moderata de Radu Buzaianu, acolo unde voluptoasa blonda a afirmat ca, la viata ei, a citit „biblioteci intregi”, dar de cand s-a maritat cu Lis, „citeste” doar poze. Zgandarita de interlocutor, Oana Lis a precizat ca, printre lucrarile preferate se numara romanul lui Mircea Eliade, “Maitreyi” si … „Kamasutra”. Interesata mai mult de ultimul titlu, Oana Lis a recunoascut ca pune in aplicare cu sotul ei cam toate pozele „citite” in „Kamasutra”.

Intrebata de jurnalistul Radu Buzaianu cum se poate ca o tipa culta ca ea, cu doua facultati si biblioteci intregi devorate, poate sa scrie atat de prost pe Facebook, erudita Oana a gasit o scuza fabuloasa: a dat vina pe telefonul mobil, care „tasteaza” litere aiurea. In ceea ce priveste gusturile muzicale, chiar daca pe contul de socializare sustine ca prefera manelele, doamna Lis a sustinu ca asculta acest gen de muzica doar la petreceri. In rest, opera!

author avatar
Anca Murgoci