AcasăMONDENAshton Kutcher si Mila Kunis s-au logodit

Ashton Kutcher si Mila Kunis s-au logodit

Ashton Kutcher si Mila Kunis, doi dintre cei mai indragiti actori ai momentului, au decis ca este timpul sa oficializeze relatia dintre ei.

Cei doi au o relatie de circa doi ani, dupa ce Ashton Kutcher a divortat de Demi Moore, iar Mila Kunis s-a despartit de un alt nume mare al Hollywood-ului, Macaulay Culkin.

Interesant este ca Ashton (36 de ani) si Mila (30 de ani) s-au cuplat dupa 16 ani de prietenie, cei doi cunoscandu-se in 1998, cand au debutat in serialul „That ’70s Show”.

Respectivul serial s-a incheiat in 2006, dar Ashton si Mila au ramas buni prieteni si confidenti, cei doi cuplandu-se in cele din urma in 2012. Iar Daily Mail anunta ca Mila a fost zarita cu un diamant urias la mana, in timp ce iesea dintr-un magazin, actiune ce confirma ceea ce anticipau multi, respectiv logodna dintre cei doi.

Daca Mila Kunis are la activ doar o relatie de aproximativ un deceniu cu copilul-teribil al Hollywood-ului, Macaulay Culkin, Ashton Kutcher si-a trecut numeroase cuceriri in palmares, de la Demi Moore si regretata Brittany Murphy pana la Nelly Furtado, Ashley Scott si Brittney Jones.

sursa foto: comicbookmovie.com

author avatar
Cristi Ionita
391 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri