AcasăMONDENArchie va fi fratele cel mare! Prințul Harry și soția sa, Meghan,...

Archie va fi fratele cel mare! Prințul Harry și soția sa, Meghan, așteaptă al doilea copil

Archie va fi fratele cel mare! Prințul Harry și soția sa, Meghan, așteaptă al doilea copil (sursa foto: The Duke and Duchess of Sussex/Twitter)

Chiar de Ziua Îndrăgostiților s-a aflat o veste cu totul specială, pe care Prințul Harry și soția sa, Meghan, au ales să o împărtășească lumii: cea că așteaptă al doilea copil.

Vestea a fost făcută publică de un purtător de cuvânt al cuplului. ”Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte bucuroși”, s-a transmis cu această ocazie, conform site-ului BBC.

Nu se știe încă dacă micul Archie – care va împlini doi ani în luna mai – va avea o soră sau un frate. Și nici când va veni pe lume noul membru al familiei. Cu ocazia fericitului anunț, s-a făcut publică și o fotografie, alb negru, în care cei doi părinți apar zâmbitori și relaxați, cu Prințul Harry mângâindu-și soția pe păr, iar Meghan ținându-și mâna pe burtică. Din poză se poate întrevedea faptul că sarcina este destul de avansată.

Anul trecut, în noiembrie, soția Prințului Harry (39 de ani) dezvăluia că în vară a pierdut o sarcină. Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018. La câteva luni de la nunta regală, s-a aflat că Meghan, Ducesa Sussex, este însărcinată.