AcasăMONDENAnunţ dureros despre Maria Ciobanu, la cei 86 ani ai artistei. Vestea...

Anunţ dureros despre Maria Ciobanu, la cei 86 ani ai artistei. Vestea a fost dată chiar de Bebe Mihu

Maria Ciobanu are un anunţ dureros pentru toţi fanii ei: și-a încheiat activitatea muzicală la 86 de ani, după 60 de ani de carieră.

Cel care a dat vestea retragerii marii artiste a fost chiar Bebe Mihu, în cadrul aceluiași mesaj în care i-a făcut urările necesare cu ocazia împlinirii a 86 de ani.

De ce se retrage din muzică?

Doamna muzicii populare româneşti a renunțat să mai dea curs invitațiilor în cadrul evenimentelor, refuzând totodată să continue activitatea sa făcând playback, având în vedere că întreaga sa viață nu a făcut decât să-și onoreze fanii cu vocea sa live.

Nu cred că vine în curând în România, este cu soțul ei, stă alături de el după operația lui la inimă. Maria, din câte știu, nu mai cântă, poate doar puțin și doar pentru prieteni.

E adevărat că Marina Voica a susținut un recital live la 86 de ani, la Festivalul Mamaia 2023, dar ea n-a cântat cât a cântat Maria Ciobanu, care are o voce de soprană și care și-a folosit foarte mult vocea.

Mergea la nunți și cânta legat și câte 4-5 ore. Corzile vocale nu-s de fier! Și fierul se tocește, dacă-l tot bați! Maria Ciobanu s-a retras din muzică frumos, n-a vrut să facă playback. A zis că nici nu știe”, a declarat Bebe Mihu, conform Playtech Știri.

Camelia, fiica ei, nu exclude revenirea în România

În prezent, Maria Ciobanu locuiește alături de fiica ei Camelia, într-o casă situată într-un cartier de lux din Los Angeles, California.

Fiica nu exclude posibilitatea de a se întoarce în România cu familia ei: „Revenim cu drag acasă, în România. Sufletul nostru este tot acolo, nu are importanță unde suntem în lume. Suntem legați de pământul și de țara noastră”.

author avatar
Andrei Ștefan