AcasăMONDENAnunt BOMBA in showbiz: Anna Lesko ESTE GRAVIDA IN 7 LUNI! Cine...

Anunt BOMBA in showbiz: Anna Lesko ESTE GRAVIDA IN 7 LUNI! Cine este tatal!

Anuntul facut de Anna Lesko in timpul unei emisiuni difuzate miercuri seara a luat prin surprindere pe toata lumea. Cantareata a dezvaluit ca este insarcinata in sapte luni, si ca pana acum a reusit sa tina secret acest lucru, astfel incat nimeni nu a banuit nimic.

Anna Lesko a reusit sa socheze pe toata lumea, inclusiv pe parintii ei, in momentul in care a dezvaluit ca este gravida. Invitata in platoul Wowbiz, artista a anuntat ca este insarcinata in sapte luni, luandu-i prin surprindere chiar si pe prezentatori, carora nu a vrut sa le spuna nimic inainte de a intra in direct.

„Imi doream un copil. Sarcina mea este foarte usoara. Daca o sa mearga asa de bine, o sa mai fac imediat inca unul. Sunt in luna a saptea. Pe scena a fost cel mai greu. Dar baiatul meu este extrem de cuminte. Tatal este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni respectati si in Romania si in Basarabia. El nu este persoana publica si nu isi doreste sa devina. Traiesc o poveste de dragoste cat se poate de fireasca, cu bune si cu rele. Suntem impreuna de trei ani de zile. Nasc la sfarsitul lui martie. Nici parintii nu stiau, nici prietenele”, a povestit  Anna Lesko, la WOWbiz.

Totodata, cantareata a subliniat ca, daca nu va intampina nicio problema pana la nastere, va mai face inca un copil: „Nu am avut nici pofte, doar niste arsuri. Sincer, nu vreau sa ma opresc aici daca este atat de usor. O sa am foarte multa lume sa ma ajute dupa ce nasc. Daca trece totul asa de bine cum a fost acum, ar fi pacat sa nu mai fac”.

Foto: Wowbiz

author avatar
Alina Costache