AcasăCORONAVIRUSAntonio Banderas a făcut anunțul chiar de ziua lui: Am fost diagnosticat...

Antonio Banderas a făcut anunțul chiar de ziua lui: Am fost diagnosticat cu noul COVID-19

Antonio Banderas a făcut anunțul chiar de ziua lui: Am coronavirus!Antonio Banderas a făcut anunțul chiar de ziua lui: Am coronavirus!

Actorul Antonio Banderas a confirmat pe Twitter că a fost diagnosticat cu noul coronavirus, dar și faptul că își celebrează cea de-a 60-a aniversare stând în carantină, fiind doar puțin obosit și neprezentând alte simptome specifice bolii.

Într-un mesaj postat pe 10 august, cu ocazia celei de-a 60-a aniversări, actorul a anunțat că este obligat să se sărbătorească în carantină, însă și-a asigurat fanii că sănătatea nu i-a fost afectată.

Antonio Banderas, infectat cu noul COVID-19

„Aș dori să adaug că sunt relativ OK, doar un pic mai obosit decât de obicei și sunt încrezător că mă voi recupera cât de curând în urma indicațiilor medicale, ceea ce sper să îmi permită să depășesc infecția care afectează oamenii de pe întreaga planetă. Voi profita de această izolare pentru a citi, a scrie și a mă odihni și voi continua să fac planuri pentru a începe să ofer un sens celui de-al 60-lea an. Îmbrățișări mari tuturor”, a scris actorul pe rețeaua de socializare.

Momentan nu se știe unde se află actorul în carantină deoarece acesta are o reședință principală în Surrey, Marea Britanie, dar mai are și alte case în Spania și New York.

Cel mai recent film al lui Antonio Banderas în colaborare cu Pedro Almodóvar, „Pain and Glory ”- o peliculă relativ autobiografică în care joacă rolul unui regizor – a fost foarte lăudat și a primit nominalizare la premierile Oscar pentru interpretarea actorului.

Printre celelalte vedete de film care au fost diagnosticate cu noul coronavirus se numără: Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, precum și Idris Elba, Marianne Faithfull, Olga Kurylenko și Mel Gibson.

Tom Hanks a lansat un apel pentru admiratorii săi încercând să-i determine să conștientizeze riscurile la care se expun dacă nu respectă măsurile de siguranță sanitară și i-a rugat să poarte mască, pentru a minimiza șansele răspândirii virusului: ”Sunt trei lucruri pe care să le faceți: să purtați mască, să vă spălați pe mâini și să păstrați distanța fizică. Lucrurile sunt atât de simple, atât de ușoare. Dacă cineva nu le poate pune în practică, nu pot să vă zic decât să vă fie rușine”.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger