AcasăMONDENAntena 1 s-a răzgândit: NU Irina Fodor este prezentatoarea de la "America...

Antena 1 s-a răzgândit: NU Irina Fodor este prezentatoarea de la „America Express”. Iată noile gazde ale show-ului!

america-expressADIO, Asia Express! Antena 1 pregăteşte America Express. Iată cine s-a "înhămat" la aventură!

De ceva vreme, a fost clar: nu Gina Pistol va prezenta noul sezon din Asia Express, care se va numi, de fapt, America Express. S-a crezut, apoi, că doar Irina Fodor va fi gaza emisiunii.

Numai că Antena 1 a avut alte planuri. Nu s-a mulţumit doar cu un prezentator, ci producătorii au vrut 3.

Oase și Marius Damian vor găzdui şi ei America Express

Aşadar, competiţia vedetelor de la Antena 1 va fi prezentată de trei nume importante: Irina Fodor, Oase și Marius Damian.

A început numărătoarea inversă, iar zilele astea, când mai e așa puțin până la plecare, e cel mai greu, ești împărțit între entuziasmul începerii unei aventuri incredibile și emoția în fața necunoscutului.

În plus, trebuie să ne organizăm bine, să nu uitam ceva pe acasă și să facem planul cu familiile pentru perioada cât suntem plecați.

La noi acasă, am chemat artileria grea, mai exact, bunicile- atât mama mea, cât și mama lui Răzvan, care vor prelua responsabilitățile gospodăriei’ în cele două luni cât voi fi plecată”, a declarat Irina Fodor.

Ce vor face Oase și Marius Damian?

Oase și actorul Marius Damian vor fi alături de Irina Fodor în acest sezon. Oase le va face cunoștință cu personaje locale, le va povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție, în timp ce Marius Damian va fi în continuare povestitorul, personajul care vorbește despre istoricul locurilor în care se desfășoară concursul, despre ineditul fiecărei țări.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela, sunt vedetele ce au pornit pe Drumul Aurului.

author avatar
Andrei Ștefan
1.770 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oase și Marius Damian sunt prezentatori cu mult farmec și cultură generală. Succes!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger