AcasăMONDENAntena 1 NU va mai difuza emisiunea "Acces direct". Ce se întâmplă...

Antena 1 NU va mai difuza emisiunea „Acces direct”. Ce se întâmplă cu Mirela Vaida

vaida acces directAntena 1 NU va mai difuza emisiunea "Acces direct". Ce se întâmplă cu Mirela Vaida

Începând din 28 februarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00, unul dintre cele mai puternice formate ale după-amiezii, Acces Direct, se vede exclusiv la Antena Stars. Astfel, show-ul după-amiezii de la Antena 1 iese din grila postului, dar se mută la „fratele” mai mic.

Conducerea Antena Stars a dezvăluit că emisiunea prezentată de Mirela Vaida nu va doar subiecte din sfera mondenului, ci și aspecte care țin de viața soacială și de problemele cu care ne confruntăm zi se zi. Emisiunea va fi difuzată zilnic, între 16 și 19, iar telespectatorii o vor putea urmări exclusiv pe Antena Stars.

De ce s-a mutat „Acces direct”?

Odată cu lansarea de acum 8 ani, Antena Stars devenea prima televiziune dedicată integral showbiz-ului românesc şi internaţional.

Între timp, lumea s-a schimbat şi subiecte grave din sfera socială şi economică au devenit o realitate cotidiană şi pentru români. În acest context, a venit momentul să dăm mai multă forţă vocii Antena Stars.

Obiectivele noastre nu vor mai fi aţintite doar asupra vedetelor, ci vom acorda mai multă atenţie şi frământărilor şi poveştilor oamenilor simpli, ale românilor din spatele reflectoarelor.

Concret, vom aloca mai mult spaţiu emisiunii Acces Direct, cel mai puternic brand din piaţa tv, atunci când vorbim de emisiuni inspirate de viaţa de zi cu zi a românilor”, a declarat Cristian Ionescu, Head of Channel Antena Stars.

Este afectată şi emisiunea „Mireasa”

„Acces Direct” nu este singura emisiune care suferă modificări. Show-ul matrimonial „Mireasa”, prezentat, în condiţii normale, de Simona Gherghe va fi difuzat la o altă ore decât până în prezent.

Începând din 28 februarie, reality show-ul matrimonial „Mireasa” va putea fi urmărit în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00, la Antena 1. Momentan cea care prezintă emisiunea matrimonială este Gabriela Cristea pentru că Simona Gherghe a fost depistată pozitiv pentru noul coronavirus.

author avatar
Andrei Ștefan