AcasăMONDENAnna Lesko, new look. Admiratorii sunt incantati: "Esti al naibii de frumoasa"

Anna Lesko, new look. Admiratorii sunt incantati: „Esti al naibii de frumoasa”

Ca orice artista care tine la imaginea ei, Anna Lesko face ce face si isi incanta fanii cu o schimbare de look. Obisnuiti cu pletele sale lungi si ondulate, admiratorii au descoperit, incantati, din cate au lasat sa se vada in mesaje, ce schimbare a ales solista la capitolul coafura.

Cu doar cateva ore inaintea unui concert programat la Timisoara, in drum spre orasul de pe Bega, basarabeanca si-a facut timp pentru a le da un semn de viata celor care o iubesc si ii asculta muzica. Pe langa pupicii virtuali, a postat pe contul sau de pe o retea de socializare si o fotografie cu schimbarea de look.

Dupa cum se vede din instantaneu, nu e vorba de vreo tunsoare radicala, ci doar de foarte multi zulufi. Chiar si asa, noua imagine a preferatei lor i-a incantat pe admiratorii Annei, care au complimentat-o pe data, prin intermediul paginii de Facebook a cantaretei. „Esti al naibii de frumoasa”, „superba”, „draguta” – sunt doar cateva din comentariile ce s-au alaturat celor aproape doua mii de aprecieri pe care le-a primit poza cu look-ul varatic al Annei Lesko.

sursa foto: facebook