AcasăMONDENAnna Lesko isi provoaca fanii: "Sa zambim... un banc, cine stie?". Iata...

Anna Lesko isi provoaca fanii: „Sa zambim… un banc, cine stie?”. Iata ce a iesit!

Insarcinata in sapte luni, Anna Lesko nu vrea sub nicio forma sa treaca o zi fara sa zambeasca, chiar daca frigul si ceata de afara ar putea sa ii indispuna pe altii. Asa ca, pentru a dezmorti putin atmosfera, cantareata le-a lansat o provocare admiratorilor ei.

Pentru ca luni este o zi mohorata, si din cauza frigului de afara, dar si pentru ca s-a terminat week-end-ul, Anna Lesko a decis sa isi amuze prietenii. Astfel, artista si-a provocat fanii sa posteze cate un banc bun, pentru a rade impreuna.

„Hey, hey, dragii mei ce se intampla?! Stiu ca e posomorat afara, dar asta nu trebuie sa ne impiedice sa zambim… un banc, cine stie?”, a scris cantareata, starnind interesul prietenilor ei virtuali care s-au si grabit sa intre in joc.

„Niste reporteri de la TV merg intr-un sat pentru a face un reportaj, despre cum isi petrece ziua baciu’ Ion. Il roaga sa povesteasca ce face in cursul zilei.
– Da pai, dimineata ma scol, si trag un pahar de palinca…
– Stai, bacie Ion. Nu va fi bine sa afla toata tara ca deja la prima ora bei. Spune ca citesti ziarul…
– Na, atunce… dimineata ma scol, citesc ziarul. Dupa aia dau la porc sa mince, dupa care mai citesc inc’ un ziar. Pina la prinz lucrez in atelier, in care timp citesc vreo doi-trei carti. La masa mai citesc vreo doua reviste, iar seara adun iosagul de pe cimp, dupa care urmeaza presa de seara. Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu prietenii, iar la 10 cind inchide biblioteca merem cu toata trupa la Costel, ca el are tipografie”, este unul dintre bancurile postate de amicii Annei Lesko.

„Cabinetul unui psihiatru. Se deschide usa si intra un barbat in patru labe si cu ceva in gura.
Psihiatrul: – Vaaai! Cine a venit pe la noi? O pisicuta?
Barbatul se tiriie pina in coltul cabinetului.
Doctorul il urmareste: – Un catelus…?
Barbatul trece cu mina pe linga perete si se tiriie in celalalt colt.
Doctorul nu renunta: – Ah! Cred ca e un arici! Nu?… O broasca testoasa…?
Barbatul scoate un cablu din gura si zice: – Auzi ma nene ma lasi sa-ti trag internetul sau nu?”, a mai scris un alt fan al cantaretei. Acestea fiind doar o mica parte din glumele de care si-au amintit admiratorii artistei.

author avatar
Alina Costache