AcasăMONDENAnna Lesko: “Parintii mei au plans ca doi copii”

Anna Lesko: “Parintii mei au plans ca doi copii”

Parintii Annei Lesko nu au banuit niciun moment ca fiica lor este insarcinata, mama si tatal cantaretei afland si ei abia acum cateva zile ca fiica lor le va darui un nepotel, pe care si-au manifestat deja dorinta de a-l creste.

Vestea ca fiica lor este gravida in luna a saptea i-a induiosat pana la lacrimi pe parintii Annei Lesko. Cei care i-au dat viata cantaretei sunt in culmea fericirii, acum cand cel mai mare vis al lor este pe cale sa se implineasca. Peste aproximativ doua luni, vedeta va aduce pe lume un baietel, insa mama si tatal artistei habar nu aveau de sarcina, desi stiau de relatia fiicei lor cu Adrian Nenita (28 de ani).

“Cand au aflat, si mama, si tatal meu au plans de fericire, ca niste copii. Amandoi sunt foarte bucurosi ca le voi face un nepotel. Pana sa stie ca sunt insarcinata, ma bateau la cap sa fac un bebe. Mai mult chiar, imi ziceau ca atunci cand voi fi mama, sa le las lor copilul sa-l creasca si sa-mi vad de concerte. Cu siguranta insa ca-mi voi lua baietelul peste tot, cu mine, la spectacole. Nu as putea sa-l las cu altcineva. Eu abia ma dezlipesc de cateii mei cand sunt plecata”, a marturisit Anna pentru Libertatea.

Miercuri, Anna Lesko a reusit sa socheze pe toata lumea, inclusiv pe parintii ei, in momentul in care a dezvaluit ca este gravida. Invitata in platoul Wowbiz, artista a anuntat ca este insarcinata in sapte luni, luandu-i prin surprindere chiar si pe prezentatori, carora nu a vrut sa le spuna nimic inainte de a intra in direct.

Citeste si:

author avatar
Alina Costache