AcasăMONDENAngelina Jolie, victorie importantă în instanță, în lupta cu Brad Pitt, într-un...

Angelina Jolie, victorie importantă în instanță, în lupta cu Brad Pitt, într-un proces de milioane de dolari

Brad PittAngelina Jolie, victorie importantă în instanță, în lupta cu Brad Pitt, într-un proces de milioane de dolari

Angelina Jolie a câștigat o luptă juridică semnificativă împotriva fostului ei soț, Brad Pitt, din cauza Chateau Miraval, unde s-au căsătorit în 2014. Cuplul a preluat controlul renumitei companii de vin rosé în 2008, când s-au mutat în castelul din Franța.

De atunci, Pitt a muncit din greu pe clădirile și terenurile impresionante. Dar Jolie și-a vândut pachetul gigantului de băuturi spirtoase Stoli, punând în mișcare procese în Statele Unite, Franța și Luxemburg între Brad, Angelina, afacerile lor respective și diverși parteneri de afaceri.

Angelina Jolie, confruntare cu Brad Pitt

În cea mai recentă confruntare, echipa lui Jolie a cerut documente de la Pitt, managerul său de afaceri și compania sa, Mondo Bongo. Echipa juridică a lui Brad s-a luptat cu „dinții și unghiile” pentru ca o instanță să respingă cererea lui Jolie pentru documente și corespondență.

Zilele trecute, un judecător din Los Angeles a spus că Pitt și partenerii săi trebuie să le predea avocaților Angelinei și că abia așteaptă să facă apel la decizie. Surse apropiate vedetei din „Maleficent” au declarat pentru Page Six că Brad lasă furia sa provocată de despărțire să interfereze cu bunul simț al afacerilor.

Angelina Jolie și-a vândut partea din Miraval către Stoli Group

„Orice ființă umană rațională ar fi fericită să-l aibă pe Stoli (ca partener în afacerea lor). Au marketing și distribuție de top”, au spus ei, explicând că oferă oportunități extraordinare de a crește afacerea. „Pur și simplu nu poate vedea dincolo de ura lui față de Jolie.”

Însă o sursă apropiată de Pitt a declarat pentru Page Six că afacerea lui Stoli nu este doar o idee, ci că Brad a refuzat o ofertă de a le vinde în timp ce el și Angelina Jolie erau încă căsătoriți.

Sursa respectivă a spus că ideea de a vinde o parte din afacere pentru o distribuție mai bună contravine planului pe termen lung al lui Pitt pentru proiect, care este să reinvestiți profiturile în companie. Cuplul, care are șase copii, s-a separat în 2016. Cei doi actori erau împreună din 2005.

author avatar
Andreea Vlad
604 afisari

11 COMENTARII

  1. Cam multe procese de divort intre „starurile” de la Hollywood in acest an. Vezi si Deep-Heard. Mai bine ar incepe sa joace in filme adevarate.

  2. pitt si-a pierdut mintile , a aparut la un eveniment in fusta pe motiv ca-i cald , toti erau in pantaloni numai el aiurea .

    • Anonim 2022-07-23 12:29 12:29:00. KAKAT PERIMAT , ASTA AI INTELES TU ? SAU TE UITI NUMAI LA POZE ?
      ESTE COSTUMATIA IN CARE VA JUCA IN NOUL FILM . A FACUT RECLAMA
      DACA ESTI PROST NJ MAI PUNE SI FRANA

      • Tu ii zici aluia ca e prost,ride ciob de oala sparta!! Si tu esti la fel de prostan! Pozele cu un ochi acoperit de fum,umbre,mina ,orice arata supunerea fata de oculta de la Hollywood! Adica cine acopera un ochi arata ca e sclav al industriei indiferente de ce nume are! Si ii obliga sa imbrace haine femeiesti,pt asa zisa identitate de gen cum ca mai nou decid oamenii ce sa fie, nu Dumnezeu la nastere,baiat sau fata..Pina si pe Hamilton camp. formula 1 ,l-au obligat sa se imbrace in fusta la gala Met pe linga altii-toti barbatii prezenti la gala met erau imbracati ,,ca fomei”! Brad Pitt a facut asta ca sa mai fie distribuit in filme, iar faptul ca repede a mai jucat in alt film ,arata aspectul acesta.

  3. Sa stii ca am si eu o pereche de bermuji military si am tras de ei s-au facut muci si acum asa bine imi da briza la oo ma simt rece bine dar adevarat nu ies afara ca Brad ca lesina babele can or sa-mi vada in vant bilele dong-dong cum sar alene si se pocnesc in aer.

  4. KAKATII DE PE ZIARE.COM. Luigi , si kakatul PUTREZIT ANONIM CE CRITICA PE Brad Pitt infecteaza siturile
    FUTU-VA-N GURA DE ZDRENTE RAPANOASE PADUKILOR

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger