AcasăMONDENAngelina Jolie a plans pe scena, la un eveniment! (VIDEO)

Angelina Jolie a plans pe scena, la un eveniment! (VIDEO)

Angelina Jolie a fost premiata sambata seara cu un Oscar, in cadrul Galei Governors Awards, pentru intreaga sa cariera. Actrita nu s-a putut abtine si de indata ce a inceput sa-si tina discursul, au si inceput sa-i curga lacrimilie.

Angelina Jolie a primit un Oscar onorific pentru intreaga sa cariera, dar si pentru implicarea in actiuni de caritate, potrivit Hollywood Reporter.

La gala, Angelina a mers insotita de Brad Pitt si de fiul ei adoptat, Maddox. Cand a primit faimoasa statueta si a urcat pe scena, frumoasa vedeta a tinut un discurs emotionant incat a inceput sa lacrimeze. A vorbit despre mama sa, cea care a incurat-o mereu in cariera, dar si depsre familia sa, cea care o face sa se simta implinita.

„Va multumesc foarte mult! Este coplesitor! Ii datorez totul familiei mele, iubirii mele (Brad Pitt- n.r.) iubirea si sustinerea ta sunt cele care fac totul posibil, Madd, nu o sa plang asa cum ti-am promis! Tu si fratii tai sunteti fericirea mea si nu e o onoare mai mare pe lume decat aceea de a va fi mama. Este o onoare sa fiu aici printre voi. II multumesc mamei mele, cea care a facut nenumarate sacrificii de dragul meu si al filmului”, a spus vedeta.

Angelina Jolie, in varsta de 38 de ani, a fost premiata alaturi de Angela Lansbury, Steve Martin si designerul de costume italian Piero Tosi. Totodata a fost si cea mai tanara vedeta premiata pentru intreaga ei cariera din cinematografie, in acest sezon.

[youtube]2ATgxOp31oI[/youtube]

author avatar
Andra Nesu
247 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri