AcasăMONDENAngela Gheorghiu și-a găsit marea iubire. Cine este bărbatul care l-a făcut...

Angela Gheorghiu și-a găsit marea iubire. Cine este bărbatul care l-a făcut uitat pe Roberto Alagna

Angela Gheorghiu și-a găsit marea iubire. Cine este bărbatul care l-a făcut uitat pe Roberto Alagna

Angela Gheorghiu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat care este cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Dar cine spune că iubirea ține cont de vârstă, se înșeală amarnic. „E îngerul meu pe Pământ!”, spune marea soprană despre cel care l-a făcut uitat pe Roberto Alagna.

Îl cheamă Mihai Ciortea, are 32 de ani și este de departe cel mai mare fan al Angelei Gheorghiu. De fapt, o adora pe frumoasa soprană și înainte de a-i deveni iubit, însă respectul și educația l-au împiedicat atunci să își declare sentimentele.

După un mariaj care a durat 17 ani și a fost marcat de certuri și scandaluri, Angela Gheorghiu se despărțea în 2013 de tenorul Roberto Alagna. La scurt timp, îl întâlnea pe Mihai, iubitor de muzică clasică și teatru, nelipsit de la marile sale spectacole.

Cum l-a întâlnit Angela Gheorghiu pe iubitul mai tânăr cu 22 de ani

„Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House în momentul cel mai trist al vieţii mele private, după mari dezamăgiri. El era un admirator de-al meu de o viaţă, şi un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America. Admiratori înfocaţi, de mare clasă!

Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi. Am înţeles amândoi ca doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt.

Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real. Un adevărat domn, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată. Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile şi prietenii noştri ne adoră împreună şi suntem într-o  armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea”, s-a destăinuit Angela Gheorghiu în paginile Elle.

Angela Gheorghiu – Roberto Alagna, mariaj cu scandal

Cu ceva ani în urmă, Angela Gheorghiu făcea publice detalii neștiute din mariajul cu Roberto Alagna. Soprana a dat de înțeles inclusiv că a fost abuzată fizic de celebrul tenor!

„Aceasta este cea mai neagră pagină din povestea vieţii mele. Am fost foarte înţelegătoare cu Roberto în această chestiune, pentru că, în Franţa, unde locuieşte el, acest lucru ar fi o mare problemă. În viaţă, accepţi anumite lucruri din partea bărbatului tău, dar eu nu am mai vrut să continui să trăiesc cu ideea că omul meu este violent. Era violent și în fața familiei mele, și în fața familiei lui. Eram atât de obosită din cauza plânsului și a țipetelor, eram complet kaput…”.

Relațiile pe care le-a avut Angela Gheorghiu

Soprana Angela Gheorghiu poartă numele primului ei bărbat Andrei Gheorghiu, fiul violonistului Ștefan Gheorghiu. S-a căsătorit cu el pe când avea 23 de ani, dar relația nu a durat multă vreme.

Înainte să-l întâlnească pe Mihai, junele care i-a furat inima, Angela Gheorghiu s-a afișat și cu Cezar Ouatu, contratenorul care a participat la Eurovision, stârnind un uriaș scandal prin întreaga apariție pe scena concursului.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor