AcasăMONDENAngela Gheorghiu, mesaj induiosator pentru Cezar Ouatu: "Nu talentul a primat aseara"

Angela Gheorghiu, mesaj induiosator pentru Cezar Ouatu: „Nu talentul a primat aseara”

Cezar Ouatu a urcat pe scena Eurovision decis sa castige, dar se pare ca nu toata lumea a fost impresionata de prestatia sa, insa Angela Gheorghiu crede ca artistul ar fi avut mai multe sanse daca nu reprezenta Romania.

In urma voturilor si a clasamentului final, Cezar s-a clasat pe pozitia 13, cu un numar total de 65 de voturi, punctele cele mai multe primindu-le din Moldova si Grecia, cate 10, in timp ce alte tari nu au dat niciun punct.

Cu toate ca Romania nu a convins anul acesta, Angela Gheorghiu i-a transmis un mesaj emotionant lui Cezar Ouatu, dupa finala concursului de aseara.

„Dragul meu Cezar, da sunt chiar eu aceea ce scriu, si imi cunosti prea bine stilul. Imi permit sa-ti scriu si regret ca trebuie ca Angela Gheorghiu sa scrie asta pe facebook, poate nu ma onoreaza deloc, dar fac asta doar pentru un fair play ce simt ca este necesar intre noi doi si sa nu mai comenteze nimeni ca un jurnalist a spus ceva trunchiat din ceea ce eu afirm”, a inceput Angela un mesaj postat pe facebook.

Artista a tinut sa-i transmita reprezentantului Romaniei ca prestatia lui s-a ridicat la cele mai inalte standarde, desi nu s-a calificat decat pe locul 13: „Prestatia ta la Eurovision a fost de nivelul cel mai mare posibil si onorant pentru tine si pentru Romania pe care amandoi stim cat o iubim. A cata oara doar noi artistii lirici stim cu cata onoare spunem intotdeauna si scriem in programele lumii ca suntem romani si totodata cantand muzica romaneasca. Colegii nostri Cecilia Bartoli, Philippe Jaroussky, Vittorio Grigolo, agentia artistica IMG de la New York EMI Classic, toti admiratorii si colegii tai, ca si noii admiratori, sunt de parerea mea: Cezar Ouatu este un mare artist si versatilitatea, talentul si charisma le dorim in continuare de la tine sa ramana intacte ca si pana acum”.

Angela Gheorghiu s-a declarat increzatoare in viitorul contratenorului. „Pentru un adevarat artist si mai ales liric ne-ai facut un serviciu intr-o emisiune concurs Eurovision, ba mai mult sa se descopere cata emotie si cat talent ai si chiar sa ne bucuram odata in plus ca publicul larg a auzit inca o data un contratenor, si de data aceasta de contratenorul roman: Cezar Ouatu. Esti pentru marea majoritate ca si pentru mine dealtfel, castigatorul inimilor noastre din toate punctele de vedere. Pentru tine soarta ti-a pregatit proiecte extraordinare in ambele ramuri muzicale: opera, crossover sau pop opera. Iti multumesc ca mi-ai demonstrat ca si in conditiile celor mai mari emotii si conditii de maxim stres ai fost si esti la cea mai mare inaltime cat de mult self control ai. Stiu ca te asteapta momente de mari satisfactii dar si enorm de multa munca”, a mai scris ea pe site-ul de socializare.

In incheiere, Gheorghiu a tinut sa precizeze ca nesansa lui Cezar Ouatu a fost aceea de a reprezenta Romania la Eurovision 2013: „Acest concurs atat de controversat si injust prin jurizare, stim deja cu totii ca in acel context de aseara, daca ai fi reprezentat o alta tara, fara a o numi, pentru a evita vreo polemica, ai fi fost jurizat altfel. Ca profesionist imi permit sa spun cu siguranta ca nu talentul a primat aseara, dimpotriva. Mai sunt si editii ca acestea… dar a fost doar un pasaj si o experienta personala pe care ai dorit sa o simti. Bravo bravissmo Cezar! Primul eveniment si cel mai apropiat, concertul din 25 mai. The show and life must go on!”.

Citeste si:

author avatar
Alina Costache