AcasăMONDENAndreea Marin si Tuncay Ozturk, interviu fabulos! Ce spun despre iubirea lor!

Andreea Marin si Tuncay Ozturk, interviu fabulos! Ce spun despre iubirea lor!

In ciuda diferentei de varsta, de 11 ani, Andreea Marin si Tuncay Ozturk sunt foarte fericiti si se iubesc.

Toata lumea a ramas uimita la inceputul acestui an cand a aflat ca  cei doi s-au casatorit cu putin inainte de Sarbatorile de Iarna din 2013. Cei doi au acordat un interviu in care au vorbit despre iubira lor si despre viata de familie.

„O femeie trebuie sa fie o sotie buna, ca Andreea. Nu am masurat dragostea noastra, dar daca poti face ceva pentru viitor, atunci e foarte puternica. Casatoria este cand sentimentele se potrivesc si vrei sa stai cu acel om in aceeasi casa, nu vorbesc de acte. Asa suntem noi. Cand am semnat ma gandeam daca fac bine sau nu.

A fost o placere. Imi place mancarea romaneasca, nu am retinut numele, dar imi place. Ador bulzul. Dimineata facem o mancare traditionala turceasca. E bine. Eu o ajut pe Andreea sa invete turca si ea pe mine romana. Stiu cateva cuvinte in romana „Buna ziua” si „sanatate”, a spus Tuncay in emisiunea Wowbiz de la Kanal D.

Andreea Marin se declara fericita alaturi de sotul sau si spune ca sunt ca doi copii ce fac totul impreuna. Insa, nimeni nu stia, dar medicul terapeut a fost cel care a vrut sa se casatoreasca si nu fosta Zana a Surprizeloor, asa cum s-a vehiculat initial.

„Ne place sa facem totul impreuna, suntem ca niste copii si ne jucam cu asta. Poate cateodata facem bine sau rau, dar nu trebuie sa criticam in viata asta. Trebuie sa ne bucuram impreuna. Tuncay a cerut sa ne casatorim. Acasa combinam mancarea romaneasca cu cea turceasca”, a spus si Andreea Marin.

Foto: Kanal D

author avatar
Andra Nesu