AcasăMONDENAndreea Marin se vrea mamica in cel mai scurt timp posibil!

Andreea Marin se vrea mamica in cel mai scurt timp posibil!

Andreea Marin l-a dat uitarii pentru totdeauna pe fostul ei sot, Stefan Banica. Acum nu vrea altceva decat sa isi traiasca viata in cel mai discret mod posibil, dupa cum bine marturisea intr-un interviu.

Se pare ca vedete traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un medic turc. In ciuda diferentei de varsta de 12 ani, cei doi se inteleg de minune. Mai mult de atat! Chiar daca spune ca relatia lor este de abia la inceput, surse din anturajul vedetei au declarat pentru Click.ro ca ea deja isi doreste un copil cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk.

Andreea Marin le-ar fi marturisit unor prieteni ca de abia asteapta sa ii faca o surioara sau un fratior Violetei. Ceea ce nu ar fi exclus, mai ales ca in urma cu cateva zile, “zana” spunea ca isi doreste sa isi refaca viata atat pentru ea, cat si pentru fetita ei. Ideea a incoltit in mintea vedetei in momentul in care relatia lor a inceput sa fie din ce in ce mai serioasa, arata aceeasi sursa.

Fosta sotie a lui Stefan Banica a spus ca nu este genul de persoana care sa se afiseze la bratul unei personae daca nu este sigura ca relatia va functiona. Asa ca, daca totul va merge spre bine, nu ne-ar mira sa o vedem cat mai curand mamica!

author avatar
Anca Murgoci