Cauta

Andreea Marin s-a casatorit cu Tuncay! Anuntul, facut chiar de catre noul ei sot!

Surpriza majora pentru admiratorii vedetei alintate „Zana Surprizelor”. Andreea Marin si iubitul ei turc, Tuncay Ozturk, au decis sa se casatoresca, in mare secret.

Andreea Marin a inceput anul cat se poate de bine in plan personal. Realizatoarea „Pretuieste viata” si barbatul care, de luni bune, o face fericita, au decis ca nu mai e cazul sa astepte si, dupa ce saptamanile trecute anuntau ca s-au logodit, au mai facut un pas important in relatia lor. S-au casatorit, in mare taina, zilele trecute.

Fericitul anunt a fost facut in urma cu scurt timp chiar de catre terapeutul turc, pe contul sau de Facebook. Tuncay (26 de ani) le-a vestit amicilor virtuali, intr-un mesaj in engleza, ca el si Andreea si-au unit destinele. „Este o onoare pentru mine sa va impartasesc vestea despre casatoria noastra. Voi fi mereu mandru ca am asa o femeie minunata, care imi este sotie, langa mine”, a marturisit Ozturk.

Totodata, noul sot al Andreei Marin a tinut sa precizeze ca amandoi au ales sa faca acest demers in mare taina pentru ca tin ca relatia lor sa fie in continuare una discreta. „Mi-am dorit dintotdeauna ca relatia sa fie ferita de publicitate. Din acest motiv, nu vorbesc niciodata despre legatura noastra. Am facut pasi seriosi in relatia noastra in cadru intim. Suntem amandoi oameni maturi”, a punctat Tuncay.

Vestea privind mariajul Andreei, al treilea la numar, s-a raspandit rapid in randul admiratorilor sai. Asa cum era de asteptat, mesajele de felicitare au invadat conturile de pe reteaua de socializare ale celor doi insuratei. Vedeta in varsta de 39 de ani a mai fost casatorita de doua ori – cu avocatul Cristian Gheorghita si cu artistul Stefan Banica. De cunoscutul solist a divortat in decursul anului trecut. Multi isi amintesc, cel mai probabil, faptul ca atat Andreea Marin, cat si artistul au ales sa-si anunte, aproape simultan, decizia tot prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook. Amintim ca Andreea Marin si Banica au o fetita, Violeta, in varsta de sase ani, care a ramas in grija mamei.

Sursa foto: facebook

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version