AcasăMONDENAndreea Marin, escapada romantica alaturi de sotul turc!

Andreea Marin, escapada romantica alaturi de sotul turc!

Andreea Marin a plecat intr-o scurta vacanta in Turcia, alaturi de tanarul sau sot.

Inainte de a incepe din nou un sezon plin la TVR 1, unde prezinta emisiunea „Pretuieste viata”, fosta Zana a Surprizelor a plecat pentru cateva zile in Antalya. „La umbra platanului batran, cu peste 600 ani de viata… Somn lin!”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook, unde a si publicat mai multe fotografii pentru a le arata  fanilor sai cum s-a  distrat in Turcia.

Pozele i-au incantat pe prietenii virtuali ai doamnei Andreea Marin Ozturk care s-au grabit sa ii scrie sute de comentarii pline de admiratie si felicitari.

„Andreea te iubesc si ma gandesc mereu la tine,esti o floare rara,o razade soare ,un strop de roua.Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa aiba grija de tine si de fetita ta.Te sarut cu drag”, „Doamne ce mult te apreciez,fericirea se citeste pe chipul tau,meriti asta pentru ca esti o femeie buna,sufletista,iubitaore de oameni,saritoare,iar Dumnezeu te a rasplatit intocmai…s fiti sanatosi impreuna,sa va iubiti asa de tare pana in ultima clipa a vietii,sa te bucuri de copila ta reusita si sa aveti impreuna cati copii doriti voi…dragoste maxima si Dumnezeu sa va ocrotesca…”, „Cea mai minunata doamna! Un exemplu de finete,inteligenta,noblete si exemplele complimentelor pot continua! Tot respectul, toata stima pentru o femeie absolut minunata”, au scris fanii.

author avatar
Andra Nesu