AcasăMONDENAndreea Marin, declaratie de dragoste pentru sotul turc!

Andreea Marin, declaratie de dragoste pentru sotul turc!

Andreea Marin, fericita sa fie sotia lui Tuncay Ozturk

Andreea Marin este mai indragostita ca niciodata. Vedeta de televiziune nu ezita deloc sa ii demonstreze sotului sau cat de mult il iubeste.

Andreea Marin, fericita sa fie sotia lui Tuncay Ozturk

Andreea Marin a postat pe pagina sa de Facebook cateva versuri din Mihai Eminescu. „Doua inimi cand se-mbina / Cand cufund pe tu cu eu / E lumina din lumina / Dumnezeu din Dumnezeu”, sunt versurile scrise de fosta”Zana” a Surprizelor pe pagina sa de Facebook.

Daca Tuncay Ozturk a inteles sau nu versurile, asta nu se stie deocamdata, cert este ca cei doi sunt mai fericiti ca niciodata. “Este bine cand ne aducem aminte de poeti contemporani ca Eminescu…super…sa fii sanatoasa si fericite alaturi de inima-nbinata”, i-a scris un fan prin intermediul  retelei de socializare.

Andreea Marin si Tuncay Ozturk formeaza un cuplu din primavara anului 2013. Cei doi au ales sa-si oficializeze relatia si s-au casatorit civil cu caeva zile inaintea Sarbatorilor de iarna. Cei doi au petrecut Revelionul in Qatar, iar la intoarcerea in tara au dezvaluit ca au devenit sot si sotie. Andreea Marin are o fiica in varsta de sase ani, Violeta, din casatoria cu cantaretul Stefan Banica jr de care a divortat in ianuarie 2013.

author avatar
Andra Nesu