AcasăMONDENAndreea Marin a pus capat speculatiilor! "Viata mea e firesc sa continue!"

Andreea Marin a pus capat speculatiilor! „Viata mea e firesc sa continue!”

A uimit publicul cand a aparut la bratul unui barbat cu 12 ani mai tanar decat ea. Din momentul in care paparazii i-au surprins din ce in ce mai mult impreuna, toata lumea s-a intrebat daca Andreea Marin traieste o noua poveste de dragoste cu medicul din Turcia.

Vedeta a decis sa puna capat speculatiilor si a recunoscut ca are o relatie apropiata cu Tuncay Ozturk de ceva timp in urma. “Zana” Surprizelor a acordat un interviu celor de la Acces Direct si a spus ca in aceste momente este foarte fericita.

“Am intentia clara de a-mi continua viata, dar vreau sa fie totul foarte discret. Asadar nu simt nevoia sa dau explicatii. Nu e incapatare, ci pur si simplu dorinta mea de a trai cat mai aproape de normalitate. Viata mea e firesc sa continue, asa cum ar trebui sa continue viata oricarui om singur. Astazi am alaturi un om care nu e roman. Ne-am apropiat unul de altul intr-un moment in care amandoi treceam prin momente grele. Da, incercam sa vedem daca putem parcurge un drum frumos si demn (…) Este un om normal. M-a surprins foarte placut. Eu nu sunt genul de persoana care sa isi permita afisarea intr-o relatie in care nu crede. Voi raspunde pozitiv apropierii dintre noi”, a spus vedeta.

Legat de cei 12 ani care ii despart, „zana” a marturisit ca nu este un lucru care o deranjeaza, din contra! Ea a dat un exemplu care ii confirma credintele. A povestit ca si bunicii sai au trait o poveste de dragoste nemarginita, chiar daca intre cei doi era o diferenta de varsta destul de mare. Asa ca nu vede o piedica nici in cazul unei viitoare povesti de dragoste cu turcul.

Andreea Marin marturiseste ca a fost surprinsa sa citeaca in presa ca fostul ei sot crede ca relatia cu presupusul iubit turc ar fi inceput inca din timpul casatoriei lor: “Eu am tratat cu eleganta tot ce e legat de noi atat inainte, cat si dupa divortul nostru. M-a surprins ce-a spus precum ca as fi avut o relatie din timpul casniciei”.

author avatar
Anca Murgoci