AcasăMONDENPoliția, pe urmele Andreei Esca. Ce se întâmplă cu știrista PRO TV,...

Poliția, pe urmele Andreei Esca. Ce se întâmplă cu știrista PRO TV, după ce s-a spus că are Covid-19

andreea esca

Informația care aruncă totul în aer: Andreea Esca a fost confirmată cu noul coronavirus. Știrista de la PRO TV se pare că a luat virusul după ce a participat la o petrecere pe plajă, acolo unde normele de distanțare socială nu au fost respectate nici măcar la un nivel minim.

La petrecerea organizată cu prilejul lansării unui hotel de lux din staţiunea Olimp au participat numeroase vedete și influenceri, care s-au pozat fără mască și apoi au urcat imaginile pe rețelele de socializare. Printre vedetele prezente s-a numărat şi Andreea Esca, care ar fi testată pozitiv cu coronavirus, dar şi Cătălin Măruță, Adina Buzatu, Delia, Anca Serea, Adi Sînă şi mulţi alţii. Imaginile au ajuns și în atenția polițiștilor constănțeni, care s-au autosesizat.

IPJ și DSP Constanța fac verificări privind respectarea măsurilor de distanțare socială de la petrecere, conform Mediafax. „Polițiști din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat luni în urma imaginilor din spațiul public și au luat legătura cu reprezentanții DSP Constanța, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă acest lucru se impune”, au spus reprezentanții IPJ Constanța.

„Polițiștii au întocmit un proces verbal cuprinzând inclusiv datele consemnate în declarațiile pe proprie răspundere ale invitaților cu privire la prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19”, au precizat polițiștii constănțeni.

Andreea Esca, prima reacție după ce s-a aflat că are coronavirus

După ce s-a aflat că Andreea Esca are Covid-19, vedeta a postat pe Instagram un mesaj misterios. Este vorba despre o fotografie cu o cafea și o prăjitură, alături de un emoticon vesel, pesemne că se simte bine și nu are niciun fel de problemă cu faptul că testul ei a ieșit pozitiv la COVID-19. De precizat, că nici PRO Tv, nici Esca nu au infirmat sau confirmat informația potrivit cărei știrista a fost testată pozitiv.

Pe de altă parte, în urmă cu câteva zile, Pro TV interzicea jurnaliștilor să scrie despre angajații trustului care s-au infectat cu coronavirus. Iar pe 10 iulie, postul publica un comunicat de presă în care anunța că sunt „Câțiva angajați confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19”, fără să se specifice cine anume.

Oficialii PRO TV au anunțat că au luat ulterior toate măsurile de dezinfectare a studiourilor dar și a autoturismelor folosite de șoferii trustului. „În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor”, arată mesajul publicat pe protv.ro.

author avatar
Andreea Vlad
1.579 afisari

4 COMENTARII

  1. De ce spui asa …?!mai ionule,..nu stii ca Esca este cea mai cea ,este imaginea PRO-teveului Doar niste prosti arunca cu atata banet in curul unei inchipuite ,ingamfate ,laudaroase Este tipul nazistilor astora ingamfati precum plavanul ,mare luptatoare democrata care la mineriade s a acuns cu Maruta intr o casa in padure de frica lor Mai cunoastem astfel de specimene ingamfate care credeau ca sunt plantate pe la tv doar ca sa primeasca jdemii de euro deoarece ele sunt imagini de necontestat al posturilor tv unde lucrau Andreea M arin si Berecleanca au fost scuipate afara cu tot cu ,,imaginea”lor

  2. Pai nu poti fi convins ca de la mare. Sunt asimptomatici care poarta virusul luni întregi. Il poti răspândi si acolo insa. Virusul inhiba si se dezvolta doar daca gaseste hibe de sanatate sau nu ajunge la un acord cu anticorpii. Ori prea tanar si energic ori atipic climatic or batran si bolnav.

  3. Acum ramane sa te rogi intens la Dumnezeu ,cu credinta poate scapi Dar daca si Dumnezeuo face pe ingamfatul si fudulu cum o faci tu apoi slabe sperante Ramane averea si banii pe care ii aduni cu mare avaritie de tine

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger