AcasăMONDENAndra a răbufnit. „A fost o avalanșă care m-a copleșit”. Fiica sa,...

Andra a răbufnit. „A fost o avalanșă care m-a copleșit”. Fiica sa, în centrul unui scandal

Cunoscuta cântăreață Andra a transmis un mesaj public, după ce fiica ei și a lui Cătălin Măruță a debutat în cinematografie, iar rolul din primul film al micuței Eva a iscat numeroase comentarii în mediul online.

Eva, fetița în vârstă de 8 ani a cuplului Andra-Cătălin Măruță, e vedeta fimului „Tati Part-Time”, o producție cinematografică apărută pe piață la începutul anului 2024. Fiica familiei Măruță este protagonista filmului, alături de actorul Alex Bogdan. Și cum comedia, care rulează cinematografele din țară, a iscat destul de multe comentarii în mediul online, Andra a ales să transmită un mesaj public.

Și asta în contextul în care reacțiile internauților au fost împărțite, iar distribuția micuței Eva ca protagonistă a filmului „Tati Part-Time” a generat un val de comentarii în mediul online.

„Copleșită” de avalanșa de reacții

Andra a reacționat, pe o rețea de socializare. Cântăreața, mama puștoaicei care și-a făcut debutul în cinematografie cu rolul din „Tati Part-Time”, dă de înțeles că nu a fost pregătită pentru valul de reacții apărut după ce filmul a ajuns în cinematografe.

„Credeam că sunt pregătită pentru orice reacție stârnită de filmul “Tati Part-Time”. Am auzit si am văzut multe în cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalanșă care m-a copleșit, un amestec de lucruri bune, dar si răutăți care m-au întristat”, mărturisește Andra, într-o postare făcută recent pe pagina sa de Facebook.

Andra: „Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei”

Cât despre cariera în actorie a fiicei sale, cântăreața – soția realizatorului TV Cătălin Măruță – consideră că „timpul va demonstra” dacă acesta este drumul Evei.

„Ca mamă, cred ca toți copiii sunt minunați si merită șanse. Suntem foarte mândri de parcursul Evei in acest film. Este dovada că a învățat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie să te implici in ceea ce îți propui. Ea mereu spune că este „primul” ei film. 🥹 Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei”, a mai scris Andra pe Facebook.


author avatar
Andrei Coman
751 afisari

4 COMENTARII

  1. Cand v-ati facut copilul persoana publica v-a trecut prin cap ca poate avea efect bumerang?!? Vezi cazul similar cleopatra stratan care a ajuns o petarda….

  2. Tare film… Cam ca fularul vara, o varza cap coada, copiata de prin filmele americanesti si adaptata la Romanistan.

  3. Alde Maruta va credeti buricul pamantului. Daca va scalambaiati credeti ca faceti „cultura” cu toata familia. Mai lasati si altora sa mai traiasca, sa mai manance o paine, sa mai castige un ban ca doar nu adunati voi toate talentele lasate de D-zeu pe pamant. Imbuibatilor !

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri