De cel putin 10 ani incoace, visul cel mai mare al Andei Adam a fost acela de a deveni soata cu acte in regula. Ba chiar, daca imi amintesc bine, in ultimii 4-5 ani si-a tot anuntat nunta. Care a avut loc ieri.
Ieri, centrul showbiz-ului autohton s-a mutat, pentru cateva ore bune, in zona lacului Snagov. Aici, Anda Adam si Sorin Andrei au fost mireasa si mire. Aici s-au cununat, aici s-au casatorit civil, aici s-au consumat “masa si dansul”. Anda a fost condusa la altar de tatal sau, venit special din Australia impreuna cu fratele cantaretei, dar a fost prezenta si mama sa, si ea venita de departe, tocmai din America. Solista a mai fost insotita catre altar si de patru domnisoare de onoare, basca patru cavaleri de onoare pentru ginerica. Cununia s-a petrecut cu bine, desi soferul limuzinei s-a incurcat un pic pe strazile inconjuratoare, iar partea civila a durat foarte putin. Partea cea mai asteptata a evenimentului – cheful – s-a desfasurat sub un cort alb,urias, amplasat direct pe gazon, langa lac. Astfel aveai de ales intre a sta la masa, sau a face o plimbare, poate chiar sa admiri piscina din apropiere. Desigur, si recitalurile artistilor antamati au avut un mare rol in incingerea atmosferei, de pe o scena bine amplasata.
Meniu de fite
Pentru ca mizilicul, porcul, sarmaile sau salaul nu mai sunt la moda, invitatii au avut de gustat urmatoarele:
Gustari:
Canapele de foietaj cu branzeturi si pate de masline
Canapele cu somon si caviar
Canapele cu crema de branzeturi, paprika si susan
Canapele cu anghinare si gorgonzola
Canapele cu crema de branzeturi, somon si chivas
Preparate reci:
Carpaccio de vita cu sos de trufe si parmezan
Carpaccio de somon cu sos provensal
Legume sotate cu mirodenie
Salate de fructe de mare si cruditati
Salata de creveti cu mere verzi
Friptura rece de vita si sos de mustar
Friptura rece de vitel cu rosii cherry, parmezan si masline picante
Vitel in sos de ton
Preparate calde:
Lasagna cu sos Bolognese
Tortellini au gratin cu crema de gorgonzola
Bucatele mici de carne de porc si mere Renette
Bucatele mici de carne de manzat cu legume
Suprem de pui cu lamai verzi si ghimbir
Somon in sos de piersici
File de lup de mare cu sos de citrice
Garnituri:
Legume de sezon cu ulei de masline si sare afumata cu boia de ardei
Ciuperci caramelizate cu arome
Legume dulci acrisoare
Legume la gratar cu sos de menta
Cruditati de sezon in aranjament de legume!